Adblock Plus for Google Chrome 3.6.3 Final download

0
1067
Google Chrome

Когато сърфирате в интернет, понякога рекламите могат да станат доста дразнещи и изнервящи, отвличайки вниманието на потребителя от основното съдържание. Adblock Plus for Google Chrome за браузъра Google Chrome ще ги скрие и повече няма да се сетите за тях.

Adblock Plus for Google Chrome

Тези, които използват Google Chrome за техен браузър, могата да инсталират добавка, която да им помогне да махнат дразнещите реклами и банери от страниците, които посещават.

Ако добавката не е свалена от Chrome Web Store, потребителят ще трябва да я свали на своя компютър и да я зареди ръчно чрез Main menu>Tools>Extensions, след което да я провлачи, за да я инсталира.

Adblock Plus for Google Chrome добавя бутон в браузъра, чрез който лесно можете да активирате или дезактивирате добавката, според вашето желание. По подразбиране всички намерени реклами и банери биват скрити, така че потребителят да може да се фокусира върху основното съдържание.

Допълнително добавката може да бъде модифицарана чрез филтри, с които можете да зададете различни правила на посещаваните страници, така че специфични елементи да бъдат или да не бъдат блокирани. Тези преференции могат да бъдат внесени по два начина – потребителите, които са начинаещи могат просто да цъкнат на определеното изображение или реклама и да изберат да го блокират, докато по-напредналите потребители могат сами да си пишат филтри, ако са запознати с правилния синтаксис.

Интересна възможност е и указването на определени домейни, където Adblock Plus за Google Chrome да бъде активен или дезактивиран, като потребителят трябва просто да копира и постави домейна към списъка.

Лиценз: Безплатен

Download: Adblock Plus Google Chrome 3.6.3 Final

Прочетете още:  Adblock Plus for Opera 3.6.3 Final download - интернет, блокиране на реклами
0/5 (0 Reviews)