Adblock Plus for Opera 3.6.3 Final download – интернет, блокиране на реклами

0
1077
Бразърът Opera вече предлага безплатен VPN и при Android

Интернет рекламите помагат за доразвиването и разработването на сайтовете на собствениците им, но понякога те могат да бъдат много досадни, особено ако ви препращат към други страници, когато неволно сте цъкнали на някой бутон. Adblock Plus for Opera ще ги скрие за вас напълно.

Adblock Plus for Opera

За щастие има добавки към браузърите, които премахват рекламното съдържимо, както и банери и изскачащи прозорци. Точно такава добавка е и Adblock Plus for Opera, която е за интернет браузъра Opera.

Това, което точно прави Adblock Plus for Opera е да търси за нежелани елементи по интернет страниците и да го блокира автоматично. Отделно потребителят има възможност да реши какво да вижда и какво не, чрез филтри. Добавката идва с предваригелно настроени филтри, към които потребителят може да добавя още или да променя съществуващите.

Допълнително може да се свали алтернативен subscription списък и да се приложи той, вместо този по подразбиране. Важно е да се отбележи, че колкото повече са тези списъци, толкова по-голямо влияние оказват върху производителността на браузъра.

Още една интересна опция при този плъгин е възможността да се включи в режим, в който да се показват „приемливи“ реклами.

Лиценз: Безплатен

Download: Adblock Plus for Opera 3.6.3 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Portable Pale Moon 28.9.3 Final download - интернет браузър
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments