Avant Browser 2018 Build 6 Final download – интернет браузър

0
985
Avant Browser 2018 Build 6 Final download - интернет браузър

Avant Browser е браузър, който е базиран на Internet Explorer и е създаден с цел да подобри преживяването ви в интернет, чрез богат набор от функции и възможност за потребителски настройки.

Avant Browser 2018 Build 6 Final download - интернет браузър 1

Браузърът идва с три рендъринг енждина – Gecko, Trident, Webkit, които са енджините съответно от Mozilla Firefox, Internet Explorer и Google Chrome. Това, което прави специален този браузър, е възможността да избирате кой от тези енджини да се използва по подразбиране, а също така да се зададе конкретен енджин за различна страница.

Интерфейсът изглежда доста претрупан, в контраст с другите браузъри от конкуренцията, които се стремят техните интерфейси да са изчистени и прости. На потребителя се дава възможност да къстъмизира изгледа и по този начин да скрие някои менюта, бутони и табове, като например полето за търсене, буукмарковете или бара за приставките. Табовете също така могат да се откачат и да се слагат навсякъде по екрана.

Допълнителни полезни функции са увеличаване и намаляване размера на текущата страница, режимът Slip View, за преглед на два различни сайта едновременно, възможност за работа с множество табове, увеличаването на картината на пълен екран, промяната на големината на шрифта в активната страница, редактиране на текущия енкодинг.

Предоставя се възможност за смяната на няколко скинове, като има няколко, които са по подразбиране, с добавена възможност за сваляне на допълнителни, даунлоуд мениджър, буукмаркове, RSS, автоматично дописване на формите, превод, използвайки Google или WorldLingo, блокиране на реклами и попъпи, приставки, и видео снифър, за сваляне на видео от страници с един клик.

Avant Browser

 

Също така браузърът идва с поддръжка за клавишни комбинации и жестове с мишка, с които можете да извършвате различни функции като отваряне на нов таб или затварянето му, затваряне на текущия прозорец или на целия браузър и т.н.

Прочетете още:  Yandex Browser 20.4.1 Final download - интернет браузър

Avant Browser предоставя възможност и за изпращане на имейл с мейл клиент по желание на потребителя, Private Browsing, което има за цел да намали следите оставяни от сърфирането в интернет и изтриването на цялата история след затварянето на програмата. Има възможност за импортиране на буукмаркове от HTML файлове от Opera, Chrome или Firefox и работа с множество профили.

Удобна функция е Avant Online Bookmarks Service, която съхранява буукмарковете, с възможност за достъп във всеки един момент от различни устройства.

Промени спрямо миналата версия:
[Update]Chrome: 66.0.3359.170
[Update]Firefox: 60.0.0.6708

Лиценз: Безплатен

Download: Avant Browser 2018 Build 6 Final

Download: Avant Browser Ultimate 2018 Build 6 Final

0/5 (0 Reviews)