Baidu Browser 43.23.1000.500 download

0
140
Baidu Browser 43.23.1000.500 download

Baidu Browser е бърз интернет браузър, който предоставя много удобни функции при сърфиране в интернет.

Baidu Browser 43.23.1000.500 download 1

Целта на този браузър е да подобри скоростта на сърфиране в интернет и да предостави удобна потребителска среда, с много полезни функции. Разработчиците са от същата компания, която разработва антивирусния продукт Baidu Antivirus.

Инсталацията е бърза и безпроблемна, като някои потребители могат да махнат отметката за това Baidu Browser да стане браузър по подразбиране, според изискванията си.

Благодарение на факта, че браузърът е базиран на Chromium, интерфейсът му е сходен с този на Google Chrome и могат да се използват добавки и теми от тези браузъри.

Baidu Browser

При нашите тестове бързината на Baidu Browser наистина беше невероятна и правят сърфирането в мрежата едно наистина много приятно изживяване. Правят впечатление различни полезни функции като вграден инструмент за сваляне на видео от интернет, попъп, в който могат да бъдат преглеждани различни видео клипове, чието наименование е Video Pop-up Player.

Налични са и жестове с мишка, с които може да се навигира из страниците, а също така и да се отварят и затварят прозорци и табове.

Синхронизацията с Baidu Browser не е никакъв проблем, като само с логването с Google акаунта и всичките ваши буукмаркове, теми, плъгини, история, пароли и настройки ще бъдат синхронизирани, независимо къде се намирате.

Също така разработчиците са се погрижили за анонимността на потребителя и при нужда може да се сърфира в режим, който не оставя никакви следи в интернет, който се нарича Incognito Window.

Браузърът предоставя и тясна интеграция с Facebook, а също така е отделено и специално място за WhatsApp.

Прочетете още:  Comodo IceDragon 64.0.4.15 Final download - интернет браузър, онлайн сигурност

Интересна възможност е снимането на цялата уеб страница, в която се намирате в момента или само част от нея, посредством специален инструмент, който стои на видно място в основния прозорец.

Разбира се тук са и другите опции и функции, които се очакват от един съвременен браузър като сърфиране в табове, буукмаркове, вградено търсене до адрес бара, вграден даунлоуд мениджър и пр.

Baidu Browser е един наистина бърз браузър, който работи без никакви забележки, предоставя много удобни функции и може абсолютно безпроблемно да се съревновава с браузърите на големите играчи на пазара.

Промени спрямо миналата версия:

Add Facebook for Baidu Browser.
Add WhatsApp Assistant.
New welcome page.

Лиценз: Безплатен

Download: Baidu Browser 43.23.1000.500 online installer

Download: Baidu Browser 43.23.1000.500 offline installer

0/5 (0 Reviews)