Chromodo Browser 52.15.25.665 download – интернет браузър

0
252
Chromodo Browser 52.15.25.665 download - интернет браузър

Chromodo Browser е интернет браузър, чиято цел е да допринесе за повишената сигурност на потребителя, който го използва.

Chromodo Browser 52.15.25.665 download - интернет браузър 3

Браузърът е създаден от Comodo и е базиран на Chromium.

При инсталацията потребителят ще бъде попитан дали да извърши нормална инсталация или портъбъл такава. След това се предлагат компоненти, които да бъдат импортирани от браузъра по подразбиране като история, отметки, енджини за търсене, автофил формите, домашна страница, пароли, както и опция дали Chromodo да е браузър по подразбиране. Процесът по инсталация преминава бързо и безпроблемно, след което браузърът може да бъде стартиран.

Интерфейсът е буквално копиран от Chromium, така че потребителите, които са използвали този браузър, няма да имат никакви проблеми. Функциите, които са свикнали да имат са си там, браузване, чрез табове, буукмаркове, режим на сигурно сърфиране, спиране на конкретен процес при забавяне на браузъра и пр.

Chromodo Browser

 

Това, което прави Chromodo различен от Chromium са допълнителните модули за сигурност. Той идва с някои едони, които се стремят да държат заплахите далеч от вас. Например има модул, който не позволява да бъдат събирани данни за вас, а друг, който инспектира страниците и ви съобщава, ако тя е опасна или е в списъка с опасните страници.

Спира куукита и различни уеб шпиони, използва разширена технология за валидизация на SSL сертификатите и пр. Дава се възможност за настройка на едоните, за да сме сигурни, че имаме нивото на сигурност, което желаем.

Допълнително потребителят може да споделя интересни страници чрез вграден едон в Facebook, LinkedIn и Twitter.

Chromodo Browser идва с познат интерфейс и помага на начинаещи и професионалисти да сърфират в мрежата безопасно.

Прочетете още:  Pale Moon 28.9.3 Final download - интернет браузър

Промени спрямо миналата версия:

Codebase has been updated to version 52.
To help improve PC security for all users Chromodo now offers CCAV post installation/update.

Лиценз: Безплатен

Download: Chromodo Browser 52.15.25.665

0/5 (0 Reviews)