Comodo IceDragon 64.0.4.15 Final download – интернет браузър, онлайн сигурност

0
998
Comodo IceDragon 64.0.4.15 Final download - интернет браузър

Comodo IceDragon e интернет браузър, който предоставя повишена сигурност, интеграция с Facebook и много приятен, потребителски ориентиран интерфейс.

Comodo IceDragon 64.0.4.15 Final download - интернет браузър, онлайн сигурност 1

Comodo IceDragon е базиран на интернет браузъра Mozilla Firefox и предлага сходен интерфейс, който е добре организиран и предлага лесна работа с този софтуер. както всеки един модерен браузър в днешно време, се предлага и браузване чрез табове, за допълнително улесняване на работата.

За повишена онлайн сигурност, се предлагат допълнителни подобрения, които са допълнени към кода на Firefox, а също така и сканира опасните страници преди те да могат да навредят на компютъра. Предлага се и ускорено зареждане на страниците чрез интегрирана DNS услуга.

Инсталацията на Comodo IceDragon е много лесна, като инсталаторът предлага импорт на буукмаркове, история и куукита от интернет браузъра по подразбиране, а също така предлага и направата на portable версия на браузъра, която не се нуждае от инсталация. По този начин той ще може да бъде използван без да оставя допълнителни следи в регистъра на Windows. Допълнителен плюс на portable варианта е, че можете просто да копирате всички необходими файлове на флаш памет и браузърът да е навсякъде с вас.

Comodo IceDragon

 

Comodo IceDragon позволява смяна на темата по подразбиране, управление на плъгините и добавките, които са напълно съвместими с тези на интернет браузъра Mozilla Firefox, а също така дава достъп до инструментите за разработчици – дебъгър, уеб конзола, редактор на стилове и др. Интересна опция е и възможността за два визуални режима – нормален и за таблет.

Всички други опции на Mozilla Firefox са тук – спиране на попъпи, анонимно сърфиране в мрежата, синхронизиране на пароли, история и табове, блокиране на опасни файлове за сваляне, проверка на правописа и пр.

Прочетете още:  Google Chrome 81.0.4044 Final download - интернет браузър

Comodo IceDragon е интернет браузър, който комбинира свободата и функционалността, която дава Mozilla Firefox, и повишената онлайн сигурност на Comodo.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Updated to Firefox v63.0.4 codebase
Fixed a defect where canceling the import from Firefox would still import the data into IceDragon

Лиценз: Безплатен

Download: Comodo IceDragon 64.0.4.15 Final

0/5 (0 Reviews)