Cyberfox 52.9.1 Final download – интернет браузър

0
1003
Cyberfox 52.9.1 Final download - интернет браузър

Cyberfox е подобрена версия на Mozilla Firefox, като дава възможност на потребителите да се радват на пълното преимущество на x64 битовата архитектура, която при Firefox липсва.

Cyberfox 52.9.1 Final download - интернет браузър 1

Въпреки това Cyberfox има и x86 версия.
Firefox е open-source проект и като такъв, различни разработчици могат да използват неговия код, за да създават подобрени версии. Интерфейсът е сходен с този на Firefox, като разработчиците на браузъра се стремят да донесат до потребителя по-голяма бързина и повишена продуктивност. За по-добра интеграция разработчиците са използвали Windows 8 SDK.

Браузърът поддържа собствена профилна система, която позволява създаването на собствени буукмаркове, които са различни от тези на Firefox. Приставките за Firefox също са съвместими със този браузър, така че на потребителите няма да липсва тази функционалност.

Въпреки всички сходства поради еднаквия енджин, са добавени и допълнителни опции, които ги няма във Firefox, като например модули за изчистване на заетата RAM и модул за рестартиране на браузъра, смяна позицията на табовете, достъпване на менюто about:config от основното меню Options, промяна на аспекта на даунлоуд менюто, копиране на таб и използване на функция наречена geolocation features. Браузърът има и portable (портъбъл) версия, която не се нуждае от инсталация и може да се използва дори от флашка.

Cyberfox

 

Разработчиците доставят и инструмент, чрез който лесно можете да прехвърлите вашите настройки от Firefox в Cyberfox, който се казва Profile Buddy.

Важно е да се отбележи, че инсталирайки Cyberfox или използвайки портъбъл версията, той замества Firefox и при цъкане на иконата Firefox, ще се стартира Cyberfox. За Linux това не важи. Ънинсталирането на нормалната версия или изтриването на портъбъл версията, възстановява Firefox в предишното му състояние.

Прочетете още:  Baidu Browser 43.23.1000.500 download

Cyberfox е модерен браузър, който се възползва от преимуществата на x64 битовата архитектура, като допринася повече бързина и стабилност, като в същото време доставя усещането за познатия облик на Firefox.

Промени спрямо миналата версия:
Fixed language auto packaging issue incorrect language pack versions

Лиценз: Безплатен/Mozilla Public License

Download: Cyberfox 52.9.1 Final Intel x86

Download: Cyberfox 52.9.1 Final Intel x64

Download: Cyberfox 52.9.1 Final AMD x86

Download: Cyberfox 52.9.1 Final AMD x64

Download: Cyberfox for Linux 52.9.1 Final .DEB x64

Download: Cyberfox for Linux 52.9.1 Final tar.bz2 x64

0/5 (0 Reviews)