Firefox Download Unblocker 4.0 download

0
70
Наличен е Mozilla Firefox за Windows 10 on ARM

Firefox Download Unblocker е лесна за използване програма, която ще ви позволи да пуснете отново свалянето на файлове в Mozilla Firefox.

Firefox Download Unblocker

След секюрити ъпдейт браузърът вече следи за даунлоудите и блокира тези, които сметне за рискови.

В Safe browsing политиката на Mozilla отскоро влезе имплементация от някои алгоритми, които блокират трансфера на някои файлове, които са сметнати за опасни.

Докато тази услуга е полезна и отговаря за високото ниво на сигурност, то тя по погрешка може да забрани свалянето на файлове и така потребителят да не може да свали необходими за него файлове, които той е сигурен, че са безопасни и чисти от зараза. Firefox Download Unblocker е създаден именно с цел да премахне тази защита и така да позволи отново свалянето на файлове.

Изключването и включването на алгоритъма става просто с натискането на един бутон. Браузърът трябва да се рестартира, за да могат промените да влязат в сила. Ако е бил изключен по време на спирането или пускането на алгоритъма, това не се налага.

Промени спрямо миналата версия:

Mega 2017 edition supporting Download Unblocker feature in latest Firefox version v54.0. Also added new installer for easier installation & un-installation.

Лиценз: Безплатен

Download: Firefox Download Unlocker 4.0

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Adblock Plus for Firefox 3.6.3 Final download - интернет, блокиране на реклами