Firefox Hybrid 49.0.1 download

0
180
Firefox Hybrid 49.0.1 download

Firefox Hybrid е опростен, но ефективен подобрител за Firefox, който позволява да погледнем този отличен браузър под различен ъгъл.

Firefox Hybrid 49.0.1 download 1

Приложението идва в три преработени разновидности на популярния браузър, които подобряват различни аспекти като сигурност или блокиране на реклами. Firefox Hybrid ще се хареса на всеки фен на Firefox, защото той съдържа всичките му основни функции. Потребителите, които държат на сигурността, ще намерят това приложение за особено полезно.

Един от големите плюсове на Firefox Hybrid е, че той не променя външния вид на браузъра по никакъв начин. Всички основни функции на Firefox остават непокътнати. Всички процеси по подобряването се извършват тихомълком, зад завесата.

Firefox Hybrid

 

Приложението идва с четири основни модула – Хибриден, Класически, Домашен и Сигурен (Hybrid, Classic, Home, Safe). Тези режими олицетворяват всички разновидности на потребителите, които сърфират в интернет, което пък от своя страна означава, че получаваме четири основни версии на Firefox. Не е нужно да имате оригиналната версия на браузъра, защото модулът Classic е великолепен заместник на оригиналния Firefox.

Другите модули засягат различни аспекти от уеб сърфирането – сигурност, блокиране на попъпи и реклами, оптимизиране на бързината и пр. Например, ако един потребител използва Safe модула, то той ще бъде сигурен, че IP адресът му е защитен и че няма да остави никакви следи от своето сърфиране, след като браузърът бъде затворен.

Потребителите пък, които не обичат реклами и банери, ще бъдат доволни от Home версията, която се справя отлично с блокирането на подобни елементи. Hybrid модулът пък е оптимизирана версия на обикновения Firefox, който подобрява значително сърфирането като цяло.

Прочетете още:  Adblock Plus for Firefox 3.6.3 Final download - интернет, блокиране на реклами

Лиценз: Безплатен

Download: Firefox Hybrid 49.0.1 x86_x64

0/5 (0 Reviews)