Internet Explorer 11.0.11 Final download

0
1011
Internet Explorer 11.0.11 Final download

Internet Explorer 11 е първата версия, която поддържа официално Windows 8.1, като е наличен също така и за Windows 7.

Internet Explorer 11.0.11 Final download 1

След години на разработка и съобразявайки се с изискванията на потребителите, Microsoft най-накрая издаде продукт, който може да съперничи с конкуренцията.

Internet Explorer 11 е по-добър от предшествениците си 9 и 10 в много отношения, като е по-бърз и се представя по-добре, за да задоволи всички нужди на потребителя. Той идва като ъпдейт през Windows Update при Windows 7 и 8, но също така може и да се свали отделно като инсталатор.

По-важните подобрения са изчистен интерфейс, инструменти, които да отговарят на web стандартите, поддръжка за WebGL, подобрено представяне при JavaScript, пинване на сайтове, разширен навигатор бар и нов набор от инструменти за разработчици.

След множество тестове, наистина се вижда подобрение при работата с JavaScript, където версия 11 е много по-добъра от предшествениците си 9 и 10, но изостава значително от конкурентите си Mozilla Firefox и Google Chrome.

Internet Explorer

 

Разработчиците ще разполагат с увеличен набор от инструменти, като модули за дебъгинг и тестване на паметта, както и емулатор за тестване на миналите версии на Internet Explorer. Благодарение на WebGl, сега браузърът може да рендира 3D при висока скорост, като по този начин дава бързина при тежки сайтове.

Други новости са подобрен new-tab page, даунлоуд мениджър, който е защитен и анти-фишинг система със SmartScreen система.

Лиценз: Безплатен

Download: Internet Explorer 11.0.11 Final

Download: Internet Explorer 11.0.11 Windows 7 SP1, x86 Final

Download: Internet Explorer 11.0.11 Windows 7 SP1, x64 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Portable Waterfox 2020.04 Final download - интернет браузър