Opera browser 66.0.3515.60 Final download – интернет браузър

0
1002
Бразърът Opera вече предлага безплатен VPN и при Android

Opera е бърз и стабилен браузър, който не спечели дългогодишната битка с конкуренцията, но е винаги някъде там, в първите четири или пет позиции. Изключително бърз, с вградено блокиране на реклами, модул за пестене на батерия и безплатен VPN.

Opera browser 66.0.3515.60 Final download - интернет браузър 1

Разполага с вграден BitTorrent клиент и вграден IRC чат. Солиден и бърз, той се предлага за Java, Android, Linux, Mac OS X и Windows.

Много хора са се сблъскали за пръв път с браузъра при мобилните телефони. Opera Mini, техният браузър за java мобилни телефони, дълги години беше сред водещите приложения и е познат със своята бързина и спестяване на трафик. След това излезе и специална версия за смартфони.

Opera

Десктоп версията може да използва най-различни добавки (extensions) и същата стабилност и бързина, като на мобилната версия. Опцията за пестене на трафик я има и тук, при десктоп версията. JavaScript функционалността позволява да се използва преправен от потребителя код при отваряне на страници в интернет точно както при GreaseMonkey и Firefox.

Opera е известен със своето стриктно спазване на всички web стандарти, както никой друг браузър на пазара. Преведен е на над 60 езика официално. От версия 40 браузърът е първият, който предлага на потребителите безплатен VPN, който скрива самоличността им, техният IP адрес, пречи на проследяването им и дава възможност за избиране на държава, от която да се инициализира потребителят.

Който се интересува от portable версията, която не се нуждае от инсталация, може да се обърне към Opera browser portable.

Промени спрямо миналата версия:

Лиценз: Безплатен

Download: Opera browser 66.0.3515.60 Final Windows

Download: Opera browser 66.0.3515.60 Final Linux Ubuntu .deb

Download: Opera browser 66.0.3515.60 Final Red Hat .rpm

Download: Opera browser 66.0.3515.60 Final Mac OS X

5/5 (1 Review)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за