Portable Cyberfox 52.9.1 Final download – интернет браузър

0
997
Cyberfox 52.9.1 Final download - интернет браузър

Portable Cyberfox е подобрена версия на Mozilla Firefox, като дава възможност на потребителите да се радват на пълното преимущество на x64 битовата архитектура, която при Firefox липсва.

Portable Cyberfox 52.9.1 Final download - интернет браузър 1

Cyberfox portable е портъбъл версията на open-source браузъра Cyberfox. Firefox е open-source проект и като такъв, различни разработчици могат да използват неговия код, за да създават подобрени версии. Интерфейсът е сходен с този на Firefox, като разработчиците на Cyberfox се стремят да донесат до потребителя по-голяма бързина и повишена продуктивност. За по-добра интеграция разработчиците са използвали Windows 8 SDK. Браузърът поддържа собствена профилна система, която позволява създаването на собствени буукмаркове, които са различни от тези на Firefox. Приставките за Firefox също са съвместими със Cyberfox, така че на потребителите няма да липсва тази функционалност.

Въпреки всички сходства поради еднаквия енджин, са добавени и допълнителни опции, които ги няма във Firefox, като например модули за изчистване на заетата RAM и модул за рестартиране на браузъра, смяна позицията на табовете, достъпване на менюто about:config от основното меню Options, промяна на аспекта на даунлоуд менюто, копиране на таб и използване на функция наречена geolocation features.

Portable Cyberfox

 

Разработчиците доставят и инструмент, чрез който лесно можете да прехвърлите вашите настройки от Firefox в Cyberfox, който се казва Profile Buddy. Важно е да се отбележи, че инсталирайки Cyberfox или използвайки портъбъл версията, той замества Firefox и при цъкане на иконата Firefox, ще се стартира Cyberfox. Ънинсталирането на нормалната версия или изтриването на портъбъл версията, възстановява Firefox в предишното му състояние.

Portable Cyberfox е модерен браузър, който се възползва от преимуществата на x64 битовата архитектура, като допринася повече бързина и стабилност, като в същото време доставя усещането за познатия облик на Firefox.

Прочетете още:  Adblock Plus for Opera 3.6.3 Final download - интернет, блокиране на реклами

Промени спрямо миналата версия:
Fixed language auto packaging issue incorrect language pack versions

Лиценз: Безплатен/Mozilla Public License

Download: Cyberfox 52.9.1 Final Intel x86 portable

Download: Cyberfox 52.9.1 Final Intel x64 portable

Download: Cyberfox 52.9.1 Final AMD x86 portable

Download: Cyberfox 52.9.1 Final AMD x64 portable

0/5 (0 Reviews)