Portable Waterfox 2020.04 Final download – интернет браузър

0
1003
Waterfox 56.2.9 Final download - интернет браузър

Portable Waterfox е интернет браузър, който е специално оптимизиран за х64 битова архитектура, обещавайки едно ново преживяване в уеб пространството.

Portable Waterfox 2020.04 Final download - интернет браузър 1

Базиран на сорс кода и енджина на Mozilla Firefox и също е напълно безплатен. Това е portable версия на Waterfox, което означава, че не се нуждае от инсталация и може да е винаги с вас на външен носител, флашка, хард диск и подообни.

Waterfox е компилиран със C++ компилатора на Intel, което гарантира стабилност, сигурност и бързина. Portable версията е налична за Windows.

Браузърът е специално разработен за x64 битови архитектури, като разработчиците обещават едно ново измерение в браузването в мрежата. Използва добавките и маркета на Firefox, които са напълно съвместими с него.

Portable Waterfox

 

Използвайки преимуществата на Firefox Waterfox предлага персонализиране, браузване в табове, сигурно сърфиране в интернет, възстановяване на предишната сесия, буукмаркове, мениджър на пароли и всичко необходимо, което трябва да предлага един модерен браузър.

Тук са и сърфирането през прокси, сигурен режим на браузване, Firefox Sync, който позволява синхронизирането на табове, буукмаркове и пароли през различни устройства, инструменти за уеб разработчици, офлайн сърфиране.

Waterfox предоставя всичко необходимо за днешните уеб стандарти, като е насочен главно към бързина, използвайки предимствата на x64 битовата арахитектура.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • What’s new in Waterfox 2020.04:
  • Latest security advisories from Mozilla for both channels.
  • Current:
  • Fixed various security issues
  • NPAPI support is almost fixed (support for Java and Silverlight)
  • Classic:
  • Fixed various security issues
  • Improved gtk support (thanks to hawkeye116477)
    [collapse]

Лиценз: Безплатен/Mozilla Public License

Download: Portable Waterfox 2020.04

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  X-Firefox 50.1.0 Rev 8 download интернет браузър