Torch Browser 60.0.0.1508 download – интернет браузър, торенти, сваляне на клипове

0
1269
Torch Browser 60.0.0.1508 download - интернет браузър

Сърфирайте в интернет с интуитивния и лесен за работа интернет браузър Torch Browser, който ще ви даде възможност да сваляте клипове от интернет, дава достъп до торенти, споделяне на файлове, игри, музика и още.

Torch Browser 60.0.0.1508 download - интернет браузър, торенти, сваляне на клипове 1

Torch Browser е интернет браузър, който е базиран на Chromium и предоставявсички негови функции и преимущества, като добавя и нови функции, които са много полезни за множество потребители.

С Torch Browser можете да споделяте сайтове през социалните мрежи, помага за по-бързо сваляне на файловете, предлага сваляне на клипове от интернет, достъп до торенти и още.

Интерфейсът ще бъде повече от познат на потребителите на Chromium, защото е почти същият. Добре организиран, с всички необходими инструменти на видно място. Бутонът за настройките е на същото място, откъдето потребителите могат да донастроят интернет браузъра по собствен вкус.

Torch Browser

 

Въпреки сходствата с интерфейса на Chromium Torch Browser предлага някои допълнителни бутони, които помагат на потребителите да свалят клипове от интернет, споделяне в социалните мрежи само с влачене, достъп до безплатна музика, игри, торенти, като предоставя и вграден торент клиент, с който се работи много лесно.

Много полезна е функцията за възпроизвеждане на видео директно в торента, с възможност още при сваляне, без да е готов целият файл, той да бъде прегледан.

Torch Browser предоставя възможност и за смяна на множество теми, както и такива, които са създадени от самите потребители. Предлага и стандартните функции като анонимно сърфиране, запазване на пароли, история, сърфиране в табове и всичко друго, което можете да срещнете в Chroimum.

Torch Browser е интернет браузър, който предоставя на потребителите множество полезни функции като сваляне на клипове от интернет, споделяне в социалните мрежи, възпроизвеждане на видео, торент клиент, достъп до музика и игри и още.

Прочетете още:  Portable Google Chrome 77.0.3865.75 Final download - интернет браузър

Промени спрямо миналата версия:
New Torch Torrent interface – Newly designed, easy to use and super fast.
New Torrent search field – Allows you to search all torrents available from one easy access point.
New Buttons – Torch Torrent, Media Grabber and Share features have new buttons.
Torch Torrent Streaming – Start playing your file in the new Torch Player even before it’s completely downloaded.

Лиценз: Безплатен

Download: Torch Browser 60.0.0.1508

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments