Waterfox 2020.01 Final download – интернет браузър

0
889
Waterfox 56.2.9 Final download - интернет браузър

Waterfox е интернет браузър, който е специално оптимизиран за х64 битова архитектура, обещавайки едно ново преживяване в уеб пространството.

Waterfox 2020.01 Final download - интернет браузър 1

Браузърът е базиран на сорс кода и енджина на Mozilla Firefox и също е напълно безплатен. Компилиран е със C++ компилатора на Intel, което гарантира стабилност, сигурност и бързина. Наличен е за Windows и Mac OS X.

Той е специално разработен за x64 битови архитектури, като разработчиците обещават едно ново измерение в браузването в мрежата. Използва добавките и маркета на Firefox, които са напълно съвместими с него.

Waterfox

 

Използвайки преимуществата на Firefox, браузърът предлага персонализиране, браузване в табове, сигурно сърфиране в интернет, възстановяване на предишната сесия, буукмаркове, мениджър на пароли и всичко необходимо, което трябва да предлага един модерен браузър.

Тук са и сърфирането през прокси, сигурен режим на браузване, Firefox Sync, който позволява синхронизирането на табове, буукмаркове и пароли през различни устройства, инструменти за уеб разработчици, офлайн сърфиране.

Waterfox предоставя всичко необходимо за днешните уеб стандарти, като е насочен главно към бързина, използвайки предимствата на x64 битовата арахитектура.

Браузърът има и portable версия, която не се нуждае от инсталация.

Лиценз: Безплатен/Mozilla Public License

Download: Waterfox 2020.01 Final Windows

Download: Waterfox 2020.01 Final Linux Compressed Archive

Download: Waterfox 2020.01 Final Mac OS X

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Avant Browser 2018 Build 6 Final download - интернет браузър

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за