Yandex Browser 20.4.1 Final download – интернет браузър

0
1485
Yandex Browser 19.4.0.2134 Final download - интернет браузър

Yandex Browser е интуитивен интернет браузър, базиран на Chromium, който предлага много възможности и много добра бързина.

Yandex Browser 20.4.1 Final download - интернет браузър 1

Yandex Browser използва същия енджин Blink като този на Google Chrome, който взема базата за своя код от Chromium. Предлага минималистичен дизайн, а целта му е бързина, удобство и безопасност. Наличен е за Windows, Linux и Mac OS X.

Поради причината, че използва един и същ енджин с Google Chrome, Yandex Browser може да използва неговите добавки, които са абсолютно съвместими. При интерфейса също няма изненади, защото сходството с Google Chrome е налично и тук.

Предлагат се много интересни опции като зареждането на два адреса, без да се налага отварянето на още един таб, чрез функцията Smart box. Скоростта на отваряне на страниците наистина е много добра, което е благодарение на вградения режим Turbo, подобен на този в браузъра Opera. Този режим може да е винаги включен, да се включва само при връзка с ниска скорост или да се изключи. Има възможност и за настройка за компресиране на видеото, което води до по-нисък трафик и още по-бърза скорост.

Yandex Browser

 

Yandex browser може да бъде настроен така, че да уведомява потребителя при промени в скоростта на връзката, а по отношене на сигурността наистина сте в сигурни ръце, защото предупреждава за опасни сайтове, а всеки един файл бива сканиран с мощния енджин на Kaspersky. Също така има много интересна опция, която позволява да се разрешават или забраняват бисквитките за конкретни сайтове с цел сигурност.

Разбира се се предлагат табове, което е изискване към всеки един модерен браузър, което е наистина много удобно и се е наложило през годините като стандарт. Има възможност за запазване на любими сайтове, може да се показва и специален бар за буукмарковете, може да се настрои да допълва написаните адреси, както и да запомня или да не запомня пароли за конкретни сайтове.

Прочетете още:  Chromium 82.0.4074.0 Final download - интернет браузър

Различни уиджити предоставят на потребителя информация за времето, трафика и различни карти, както и удобна стартова страница, в която се помещават важни сайтове, които могат да бъдат размествани, изтривани, създавани и са във вид на плочки.

Както може да се очаква от подобен браузър се предлага и превод на страници на различни езици, като може да се настрои конкретно за коя страница на какъв език да бъде преведена. Задължителното изискване за синхронизация също е тук, което позволява да достъпите вашите буукмаркове от всеки един компютър, който е свързан към Мрежата, а също така и синхронизация на табовете.

Интерес представлява и специалният режим Инкогнито, който, след като бъде затворен браузърът, изтрива всички бисквитки, история, пароли и пр., като по този начин потребителят изтрива всички свои следи, а при желание може да експериментира с различни добавки, които след това ще изчезнат и няма да засегнат браузъра по никакъв начин.

В настройките напредналите потребители могат да видят много интересни опции като какво да се отваря при първо стартиране на браузъра, настройки на изгледа, настройки по интерфейса и бутоните, показване на иконите на сайтовете или забраняването им, управление на търсачките, настройки по модификациите, управление на профили, настройки по Турбо режима, прокси настройки и още.

Лиценз: Безплатен

Download: Yandex Browser 20.4.1 Final Windows

Download: Yandex Browser 20.4.1 Final Linux x64 .deb

Download: Yandex Browser 20.4.1 Final Linux x64 .rpm

Download: Yandex Browser 20.4.1 Final Mac OS X

0/5 (0 Reviews)