Portable AnyBurn 4.5 Final download – запис на дискове CD, DVD и Blu-Ray

0
1059
Portable AnyBurn 4.5 Final download - запис на дискове CD

AnyBurn е софтуер, който предоставя възможност за запис на дискове CD, DVD и Blu-Ray, по един лесен и разбираем начин.

Portable AnyBurn 4.5 Final download - запис на дискове CD, DVD и Blu-Ray 1

Това е portable версия на AnyBurn, която не се нуждае от инсталация. Това е полезно в много различни случаи, а и не оставя никакви следи в операционната система.

С нея могат лесно да бъдат записани CD, DVD и Blu-Ray дискове, както и някои други полезни функции.

Позволява записването на имидж файлове на диск и поддържа повечето от известните формати като MDS, ISO, BIN, UIF, NRG, MDF и други.

AnyBurn
AnyBurn

Приложението дава възможност за записване на аудио CD от различни формати като MP3, APE, FLAC, WAV. Може да екстрактва файлове от имидж файлове, да прави имидж файлове от диск, да изтрива презаписваеми дискове, да рипва аудио CD, запис на различни файлове и папки, конвертиране на имидж файлове към BIN/CUE или ISO, дава подробна информация за записващото устройство, копиране на диск, редактиране на имидж файл, настройване на скорост на записа, както и затваряне на сесията и още.

Интересна функция, която предлага програмата е създаване на буутваща флашка с операционната система Windows, като само трябва да се укаже имидж файла или дискът с Windows и флашката, на която ще бъде записан.

Програмата е много лека, не натоварва системата по никакъв начин, а лесният и разбираем интерфейс я правят един много добър избор дори и за начинаещи потребители.

Лиценз: Безплатен

Download: AnyBurn 4.5 portable Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  DVDFab Blu-ray to DVD Converter 11.0.0.9 Final download