AnyBurn 4.5 Final download – запис на дискове CD, DVD и Blu-Ray

0
1335
Portable AnyBurn 4.5 Final download - запис на дискове CD

AnyBurn е софтуер, който предоставя възможност за запис на дискове CD, DVD и Blu-Ray, по един лесен и разбираем начин.

AnyBurn 4.5 Final download - запис на дискове CD, DVD и Blu-Ray 1

Програмата се инсталира изключително бързо, защото е с малък размер и е важно да споменем, че не се предлагат никакви странични програми, предвид това, че е безплатна.

С нея могат лесно да бъдат записани CD, DVD и Blu-Ray дискове, както и някои други полезни функции.

Позволява записването на имидж файлове на диск и поддържа повечето от известните формати като MDS, ISO, BIN, UIF, NRG, MDF и други.

AnyBurn
AnyBurn

AnyBurn

Софтуерът дава възможност за записване на аудио CD от различни формати като MP3, APE, FLAC, WAV. Може да екстрактва файлове от имидж файлове, да прави имидж файлове от диск, да изтрива презаписваеми дискове, да рипва аудио CD, запис на различни файлове и папки, конвертиране на имидж файлове към BIN/CUE или ISO, дава подробна информация за записващото устройство, копиране на диск, редактиране на имидж файл, настройване на скорост на записа, както и затваряне на сесията и още.

Интересна функция, която предлага приложението е създаване на буутваща флашка с операционната система Windows, като само трябва да се укаже имидж файла или дискът с Windows и флашката, на която ще бъде записан.

Програмата е много лека, не натоварва системата по никакъв начин, а лесният и разбираем интерфейс я правят един много добър избор дори и за начинаещи потребители. Програмата има и portable версия, която не се нуждае от инсталация AnyBurn portable.

Лиценз: Безплатен

Download: AnyBurn 4.5 x86 Final

Download: AnyBurn 4.5 x64 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  DVDFab Passkey for DVD 9.3.8.4 Final download - премахване на защита на DVD
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments