AnyDVD HD 8.4.7.0 download – декриптиране, рипване на DVD и Blu-Ray

0
993
AnyDVD HD 8.2.9.0 download - декриптиране

AnyDVD HD безпроблемно декриптира DVD и Blu-Ray дискове, като позволява копирането на тяхното съдържание.

AnyDVD HD 8.4.7.0 download - декриптиране, рипване на DVD и Blu-Ray 1

AnyDVD HD може да декриптира DVD и Blu-Ray дискове, които са защитени с CSS, което е DRM защита, както и да премахне регионалните ограничения. Може да декриптира дори и AudioCD дискове.

Инсталацията е много лесна, но трябва да се има предвид, че след като приключи операционната система трябва да бъде рестартирана. Потребителят няма как да изпусне тази стъпка, защото програмата надлежно съобщава и пита дали може компютърът да бъде рестартиран сега.

Интерфейсът е изключително опростен и е организиран в основен прозорец и страничен панел. В страничния панел се помещават главните функции, а в основния прозорец биват показвани концептуално свързаните функции и информация относно избрания компонент от страничния панел.

AnyDVD HD

Както вече споменахме, AnyDVD HD премахва всякакви защити от DVD и BD дискове, като дава възможност на потребителя да запази тяхното съдържимо за бъдещо използване без оптично устройство или като бекъп. Има възможност и за създаване на ISO от диск. Програмата работи във фонов режим, без да притеснява потребителя с нотификации и попъпи.

Предлагат се много полезни функции като задаване на критерий, по който да бъде изтривано видео под определена дължина, премахване на регионална защита, премахване на реклами, на родителски контрол, защита срещу копиране, премахване на клипове, които са част от менютата, премахване на трейлъри, премахване на субтитри и пр. Може да бъде разрешен контрол за скоростта за AudioCD, VideoDVD и друг тип дискове.

AnyDVD HD използва XML скриптове, които позволяват подмяната на файлове директно на диска, без да е необходимо да се прави копие на съдържимото, което е много удобно и спестява време.

Прочетете още:  DVDFab Blu-ray to DVD Converter 11.0.0.9 Final download

Програмата има поддръжка за NTSC и PAL-DVDs и дава възможност за настройване на честотата на опресняване на монитора в съответствие с диска, който е вкаран – PAL DVD, HD DVD, Blu-ray, NTSC.

В настройките има много полезни опции, които могат да бъдат настроени като някои от тях са скриване на иконата, използванена онлайн база за защита, показване на диалогов прозорец, когато програмата сканира дискове, изключване или включване на опцията при обработка на диск да бъде изключван енергоспестяващият режим и пр.

Лиценз: Trial

Download: AnyDVD HD 8.4.7.00

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments