Ashampoo Burning Studio 20.0.4 download – запис на CD, DVD, Blu-Ray

0
2116
Ashampoo Burning Studio 20.0.4 download - запис на CD

Ashampoo Burning Studio е софтуер, с който лесно могат да бъдат записани дискове, да се генерират ISO файлове, да се създават обложки и още.

Ashampoo Burning Studio 20.0.4 download - запис на CD, DVD, Blu-Ray 1

Ashampoo Burning Studio е известен софтуер, която главна насоченост е записът на дискове. Поддържа CD, DVD и Blu-Ray дискове. Този софтуер ви дава всичко, от което имате нужда за запис на оптични дискове.

Инсталацията е много лесна и преминава безпроблемно. Не се предлагат програми от трети страни. Интерфейсът е приятен и много добре организиран. Разработчиците са се постарали да разположат всички необходими функции в основния прозорец и по този начин те да са на една ръка разстояние. Има дори възможност за смяна на облика на програмата, което става изключително лесно.

Ashampoo Burning Studio

Разбира се, както вече споменахме, главната насоченост на Ashampoo Burning Studio е записването на дискове. Могат да се записват всякакви файлове, музика, видео, архиви, снимки и пр., да се създават аудио дискове, MP3 и WMA дискове, да се копират музикални файлове към диск, както и да се извърши рипване на аудио диск.

Дисковете могат да бъдат криптирани, да бъдат допълвани или финализирани в последствие, да бъдат създавани Autostart и spanning дискове, генериране на ISO файлове от диск, копиране на дискове, запис на имидж, изтриване на презаписваем диск. И всичко не свършва дотук – Ashampoo Burning Studio може да създава видео DVD и Blu-Ray дискове с менюта, VCD, SVCD, както и запис на DVD и Blu-Ray видео от папка.

Всяка една от тези функции се използва много лесно, като само трябва да се укаже желаната опция, да се изберат източниците на информация и да се укаже скоростта на запис, както и устройството, което ще извърши записа.

Прочетете още:  Nero (Nero Classic) 2020 22.0.01200 Final download

При създаването на обложки Ashampoo Burning Studio дава възможност за избиране на различни видове кутии за CD, както и коригирането на различни параметри като диаметър на диска, формат на хартията, вид на изображението и пр.

Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio предлага на потребителите и сигурен бекъп на важни файлове и папки. Потребителят само трябва да укаже кои конкретни файлове или папки иска да бъдат запазени, като има възможност дори да бъдат посочени външни устройства. При някаква повреда на текущите файлове, потребителят винаги може да възстанови данните си от създадените преди това бекъпи.

Ashampoo Burning Studio е доказал се през годините надежден софтуер. Многофункционалността му, бързата и безпроблемна работа и лесният интерфес го правят особено предпочитан сред голяма част от потребителите. Програмата има и безплатна версия, която също предлага много функции и в повечето случаи е напълно достатъчна Ashampoo Burning Studio Free.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Burning Studio 20.0.4

0/5 (0 Reviews)