Ashampoo Cover Studio 2017 3.0.0 download

0
964
Ashampoo Cover Studio 2017 3.0.0 download

Ashampoo Cover Studio е безплатен и удобен инструмент, с който могат да се създават обложки за дискове, малки книжки, брошури и още.

Ashampoo Cover Studio 2017 3.0.0 download 1

С Ashampoo Cover Studio по лесен начин можете да получите професионално изглеждащи обложки за кутийките на всякакви CD, DVD и Blu-Ray дискове, книжки, брошури.

С тази програма могат да се използват собствени изображения, да се вмъкват отвън, да се принтират или да се използват различни готови темплейти.

Инсталацията е много бърза и лесна, но трябва да се спомене, че се изисква активация на продукта с безплатен ключ, който лесно се взема от страницата на производителя, към която води линк от самата инсталация. Регистрация на сайта не е нужна, само посочване на имейл, който трябва да се потвърди.

С програмата се работи много лесно, като целият процес е организиран в лесни за следване стъпки, а съветникът води потребителя през цялото време. Интерфейсът е компактен и приятен, като всичко необходимо се намира в основния прозорец на програмата. На потребителя се дава възможност да избира между DVD, Jewel, Blu-Ray, Slim кутийки, както и DVD книжка и само диск, без кутия.

Ashampoo Cover Studio

За всяка една от категориите може да се избере изображение, а при нужда да се избира между множество формати като A4 sheet Slim, A4 sheet Standard, Letter Sheet, J8437 DVD case и още много. Допълнително тези формати могат да се редактират според нуждите, а в страничен панел се дава превю, за да придобие потребителят представа как би изглеждал избраният формат и какви са разликите му спрямо другите.

Има възможност за добавяне на надписи, които да се изобразяват на дизайна, да се подменят бекграундите при желание, да се укаже какъв тип е дискът – музика, видео, дата диск или бекъп, да използва свои собствени теми и дизайн, да използва различни обекти като елипса, правоъгълник, звезда, трапец, триъгълник и други.

Ashampoo Cover Studio

Изображенията могат да се копират, поставят, режат, дублират, завъртат, флипват, увеличават и намаляват директно в програмата. Проектите могат да се запазват за бъдещи използвания.

Прочетете още:  Ashampoo Burning Studio Free 1.20.1.1 (7110) Final download

Ashampoo Cover Studio поддържа най-новите модели принтери, позволява калибриране на принтера за прецизни резултати, смяна на езика, сканиране на книжки и обложки. При интернет връзка се предлага инамиране на подходящи изображения и свалянето им.

Ashampoo Cover Studio е много полезна програма за потребителите, които искат да създадат обложки и книжки за своите дискове по един лесен и разбираем начин. Програмата не изисква голям компютърен ресурс и може да бъде използва на на всеки един компютър, който върви под Windows.

Промени спрямо миналата версия:

Improved template handling
Additional scanner compatibility

Лиценз: Безплатен

Download: Ashampoo Cover Studio 2017 3.0.0

0/5 (0 Reviews)