Blindwrite 7.0.0.0 download

0
939
Blindwrite 7.0.0.0 download

Blindwrite е софтуер, с който лесно могат да бъдат копирани CD/DVD/Blu-Ray дискове на хард диск или някъде другаде, където могат да бъдат използвани за бекъп при нужда.

Blindwrite 7.0.0.0 download 1

За да копира при нужда своята колекция от дискове и да я запази на някакъв носител за потребителя това обикновено е дълъг процес, особено ако не разполага с правилния инструмент за тази цел.

Blindwrite копира с абсолютна точност съдържанието на оптичните дискове на хард диска или на други оптични носители, екстрактвайки всички характеристики от диска, като по този начин създава абсолютно точно копие.

Инсталацията е много лесна и се състои само в избор на папка и съгласяване с EULA. Не се предлагат никакви програми от трети страни. Интерфейсът е добре организиран и дори и човек, който никога не е работил с програмата се ориентира много бързо.

Blindwrite

При копиране на диск Blindwrite предлага няколко автоматични профила, от които може да се избира – автоматичен, AudioCD, AudioCD+g, Bad Sector – за прочитане на повредени дискове, Nosplit, Normal и Nibble. Поддържаните формати са много, сред които CCD (CloneCD), CUE/BIN (Alcohol), ISO (WinISO). Готовите имиджи, които са създадени с Blindwrite могат да бъдат заредени с подходящ софтуер, като Daemon Tools или UltraISO например.

Освен копирането на дискове с Blindwrite могат и да бъдат записвани дискове, като може да се настрои скоростта на запис, както и бързо или бавно изтриване на диск. Може да се направи 1:1 копие на филми като стартирате AnyDVD и да копирате своите DVD и Blu-Ray колекции.

В настройките се виждат полезни опции, които могат да бъдат настроени като смяна на визуалната тема, какво да се случи с имидж файла, след като бъде записан на диск, настройка на скоростта за запис, позволяване на програмата да събира статистика за физическото оптично устройство, смяна на езика, настройка на звуковите нотификации при изпълнението на различни задачи.

Прочетете още:  Nero Burning ROM 2018 19.0.00400 download - запис на CD/DVD/Blu-Ray

Като цяло Blindwrite се държи много стабилно, работи безпроблемно и изпълнява бързо зададените задачи. Фактът, че се използва много лесно, голямата поддръжка на различни формати и поддръжката на почти всички записващи устройства, я правят удачен избор за всеки един потребител.

Промени спрямо миналата версия:

[Bug] UNC network paths are not accepted as destination – resolved.
[Feature Request] change link of buy button – resolved.
[Feature Request] make driver PatinCouffin installation optional – resolved.
[Feature Request] Update URL to auto detect the customer language – resolved.

Лиценз: Trial

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Download: Blindwrite 7.0.0.0

0/5 (0 Reviews)