BurnAware 12.1 Final download

0
1047
BurnAware 12.1 Final download

BurnAware е програма, с която потребителите могат да записват дискове, да създават мултимедийни дискове, създаване на ISO файловe, четене от повредени дискове и още.

BurnAware 12.1 Final download 1

BurnAware е малка, но пълна с възможности програма, някои от които създаване на мултимедийни дискове, създаване на Blu-Ray дискове, генериране на ISO файлове, създаване и записване на дискови имиджи, рипване на аудио дискове и други.

Инсталацията е стандартна, като се предлагат някои опции като промяна на езика, избор на директория за инсталация, създаване на шорткъти. Процесът по инсталиране е бърз и безпроблемен, като не се предлагат програми от трети страни.

При стартиране на програмата потребителят бива посрещнат от прозорец, в който се предлагат всички налични функции, като по този начин достъпът до тях е изключително лесен. При избиране на желана категория тя се отваря в нов прозорец. Работата с BurnAware е лесна, защото следва принципа на wizard или съветник, който води потребителя през нужните стъпки.

BurnAware

От началния екран на програмата се вижда, че могат да бъдат записвани data дискове, стартиращи (boot) дискове, да се записват имиджи, разделяне на един диск към два, записване на аудио и MP3 диск, създаване на буутващо ISO, Създаване на DVD/AVCHD/BDMV дискове, записване и копиране на ISO, както и създаване на буутващо ISO. Допълнително с програмата могат да се трият дискове, да се верифицират дискове и да се взема детайлна информация относно тях като размер на буфера, версия на фърмуера, поддържани формати и други.

Когато се наложи да се зареди файл от компютъра, това става лесно чрез файловия мениджър, който се отваря за тази цел, както позволява и влачене в основния прозорец, за още по-бърза работа. При записване на дискове може да бъде настроена скоростта, да бъде избрано устройство, с което да бъде извършен записът, да се променя името на диска, верифициране на информацията.

BurnAware

BurnAware предлага и възможност за рипване на аудио дискове, където парчетата са в .cda формат и не могат да бъдат свалени на хард диска без специализиран софтуер. BurnAware позволява тези файлове да бъдат рипнати и свалени на компютъра във вид на MP3 или може целият диск да бъде копиран в CUE формат.

Прочетете още:  Portable CDBurnerXP 4.5.8.7128 Final download - запис на CD/DVD

BurnAware се предлага в три варианта – Free, Premium и Pro. В Premium и Pro версиите можем да видим още допълнителни функции като запис на диск на няколко устройства едновременно, екстрактване на аудио дискове в разлчни формати, възстановяване на файлове от повредени дискове, както и от незавършени сесии и други.

В настройките на програмата могат да се видят опции като затваряне или не на основния прозорец при стартиране на проект, изключване или включване на ъпдейтите, настройки по изгледа, смяна на основната тема като се предлагат теми от Microsoft Office, Android, Windows 10, Windows 8, Windows 7 Aero и други.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Enhancements:
Updated translations.
Updated track normalization method and Verify Tool.
Improved compatibility with Windows 10 build 1809.
Improved handling of bad sectors during disc copying.
Improved support of LG drives.
Fixes:
Resolved problem with non-ANSI translations.
Fixed bug with setting cache size and number of copies in DVD-Video and MP3 Disc compilations.

Лиценз: Безплатен/Trial

Download: BurnAware 12.1 Final Free

Download: BurnAware 12.1 Premium Final

Download: BurnAware 12.1 Pro Final

0/5 (0 Reviews)