CloneCD 5.3.4.0 download

0
1012
CloneCD 5.3.4.0 download

CloneCD е софтуер, който е създаден специално за копиране на CD/DVD дискове, както и за извличанена съдържанието на такива дискове, които са криптирани.

CloneCD 5.3.4.0 download 1

CloneCD е способна да копира съдържимото на всеки един диск, независимо от неговата защита и типа на информацията, която съдържа.

Инсталацията е много лесна, а интерфейсът е по-скоро минималистичен, но добре организиран. Основните функции са изкарани в горен панел, което ги прави леснодостъпни. Там виждаме възможност за четене от имидж файл към CD, писане от CD към имидж файл, създаване на копие на диск, както и изтриване на диск. При записа се използва RAW режим, което позволява пълния контрол върху записваната информация.

Главната цел на програмата е да даде на потребителя възможност да копира всяко едно CD/DVD и по този начин да бекъпне информацията му, като създаде копие, което да се запази като архив, било то на хард диск или друг външен носител.

CloneCD

С CloneCD също така могат да бъдат обработвани дискове с DRM защита (Digital Rights Management) като копира съдържанието на диска 1:1. При копирането могат да бъдат да избират различни профили Audio CD, Game CD, Data CD, Multimedia Audio CD, както и защитени дискове с игри.

При настройките се виждат разнообразни опции за автоплей на различни типове дискове, включване и изключване на нотификации при авто зареждане, настройки за буфера, включване или изключване на заключването на физическото оптично устройство докато работи, избор на различни звуци при различни операции и събития, проверка за ъпдейти, смяна на темата, както и смяна на езика.

Въпреки лесния си интерфейс и лесния начин, по който се изпълняват задачите, CloneCD извършва изключително сложни операции, които са трудно постижими за други приложения от този тип. Работи бързо, безпроблемно и не изисква голям ресурс от компютъра. Опростеният интерфейс гарантира лесна работа с продукта дори и за начинаещи потребители.

Прочетете още:  DVDfab 11.0.8.7 Final download - копиране и рипване на DVD, Blu-ray

Програмата има и вариант, който е специално разработен за DVD дискове CloneDVD.

Промени спрямо миналата версия:

New: Accept keys sold by RedFox

Лиценз: Trial

Download: CloneCD 5.3.4.0

0/5 (0 Reviews)