CloneDVD Ultimate 7.0.0.13 download

0
943
CloneDVD Ultimate 7.0.0.13 download

CloneDVD е програма, са която можете да рипвате DVD дискове и да правите копия на вашите колекции с високо качество, като ги запазвате по този начин от повреди.

CloneDVD Ultimate 7.0.0.13 download 1

Много потребители искат да запазят своите колекции като дигитални копия на хард идска си или друг външен носител. Това не винаги е лесно, ако не разполагат с правилния софтуер за целта.

CloneDVD Ultimate е именно такъв инструмент, който с разширените си опции и лесен за използване интерфейс, е подходящ за всеки един потребител, начинаещ или напреднал.

Инсталацията е много лесна, като почти не изисква никакви действия от страна на потребителя и протича сравнително бързо. Интерфейсът е много приятен и добре организиран, което предполага лесна работа с продукта.

CloneDVD

След като бъде избрана директорията на DVD-то, което искате да копирате, програмата ви дава възможност да прегледате файловете в малък прозорец, в режим на бързо превъртане, като се дава подробна информация за качеството, за времетраенето, колко файла има в диска, избор на аудио канали, субтитри, както и типа на DVD диска – DVD5, DVD9, DVD-R v.1.0.

Потребителят може да избере директория, където иска да отиде изходният файл и просто да натисне бутона Start. Има възможност дискът да бъде копиран и като DVD ISO файл. Има възможност дори само с едно натискане на бутон да бъде рипнат само основния филм, без менюта, реклами, джингли и прочие.

CloneDVD предлага и инструмент за създаване на DVD дискове, където могат да се избират индивидуални файлове, които да присъстват на диска, да се добавят менюта, музика, изображения, като през цялото време в малък прозорец може да се види резултатът в реално време.

Прочетете още:  Blindwrite 7.0.0.0 download

Интересна възможност на CloneDVD е това, че предлага и конвертиране на файлове в различни изходни формати, които са под формата на готови профили. Предлагат се множество изходни формати като iPhone6, iPad Mini3, iPhone6 Plus, iPad Air2, iPhone5s, iPhone5c, iPad Mini, AVI, ASF, MP3, AAC, MP2, AC3, M4A, Xvid, MOV, WMV, FLV, MP4 Video, ASF, MKV, TS, Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy RTab, Galaxy Note, Galaxy Note2, Webm, H264 и още десетки формати.

CloneDVD Ultimate работи бързо и предлага много лесен начин за бекъпване и рипване на DVD дискове. Високото качество на изходните файлове, множеството опции, които предлага, както и големия брой поддържани формати, го правят един незаменим продукт за всички потребители, които искат да запазят своята колекция от DVD дискове.

Промени спрямо миналата версия:

Newly support to rip DVD to iPad 2.
Newly support to convert DVD into HD video for playback on iPad and iPad 2.

Лиценз: Trial

Download: CloneDVD Ultimate 7.0.0.13

0/5 (0 Reviews)