DVDFab 2D to 3D Converter 10.0.1.6 download – конвертиране на 2D в 3D

0
1032
DVDFab Passkey for DVD 9.3.4.2 Final download - премахване на защита на DVD

DVDFab 2D to 3D Converter е точно такава програма, която изпозва цветови филтри за рендиране на анаглифно 3D.

Много потребители не знаят, че е възможно конвертирането от 2D в 3D и че може да бъде осъществено със специализиран софтуер, но с DVDFab 2D to 3D Converter това може лесно да бъде постигнато.

DVDFab 2D to 3D Converter 10.0.1.6 download - конвертиране на 2D в 3D 1

Инсталацията на програмата е лесна и безпроблемна. След зареждане на видео файла, потребителят може директно да пристъпи към конвертирането му и опциите по този процес, например избиране на различни цветови филтри, за различните типовве анаглифни очила, 3D чрез разделяне на екрана, както отдясно и отляво, така и отгоре и отдолу, като има възможност и за задаване на големината на фрейма.

Допълнително DVDFab 2D to 3D Converter дава възможност видеото да бъде interlaced, което означава, че кадрите се удвояват, за да бъде по-гладко изображението, да бъдат пуснати два видео стрийма в един файл, настройка на дълбочината на изображението. Трябва да се има предвид, че процесът по конвертирането е много дълъг и изисква много компютърен ресурс, но предвид добрия резултат, който предлага програмата, си заслужава.

DVDFab 2D to 3D Converter

Конвертирането от 2D в 3d обикновено е трудна процедура, която изисква много умения и разширени познания. DVDFab 2D to 3D Converter ни позволява по изключително лесен начин да свършим тази задача, без да имаме познания, само с натискането на няколко бутона. Резултатите не са перфектни, но това може да се очаква, защото все пак типът 3D е анаглифен. За други типове конвертиране можете да използвате DVDFab DVD Copy and DVD Ripper или DVDfab.

Промени спрямо миналата версия:

Прочетете още:  DVDfab 11.0.8.7 Final download - копиране и рипване на DVD, Blu-ray

Added the support for the new DVD copy protections as found on The Twilight Saga: Breaking Dawn (UK version) and The Durrells in Corfu.
Updated the language files.

Лиценз: Trial

Download: DVDFab 2D to 3D Converter 10.0.1.6

0/5 (0 Reviews)