DVDFab Blu-ray to DVD Converter 11.0.0.9 Final download

0
1006
DVDFab Passkey for DVD 9.3.4.2 Final download - премахване на защита на DVD

DVDFab Blu-ray to DVD Converter е софтуер, с който лесно можете да рипнете вашите защитени Blu-Ray дискове и да ги конвертирате в DVD или двуслойно DVD9, да вземете само основния филм, да направите копие, като максимално запазите качеството на оригинала.

DVDFab Blu-ray to DVD Converter 11.0.0.9 Final download 1

Искали ли сте някога да се наслаждавате на вашите Blu-Ray дискове на вашия физически или софтуерен DVD плейър, с възможно най-близко до оригиналното качество на картина и звук? Да намерите един единствен инструмент, който лесно да можете да управлявате?

Тук е DVDFab Blu-ray to DVD Converter, за да ви помогне в тази задача. Това е софтуер от DVDfab бранда.

Програмата се използва изключително лесно, което е добре дошло за начинаещи потребители, но може да покрие изискванията и на всеки професионалист. Инсталира се бързо и безпроблемно, но трябва да се спомене, че след приключването на инсталацията, се налага компютърът да се рестартира. След това само в три стъпки може да се пристъпи към конвертиране на файловете – зареждане на желания файл, настройване на опциите по конвертирането и старт на задачата.

Трябва да се има предвид, че DVDFab Blu-ray to DVD Converter ще превъзмогне защитата, която е вградена в диска и ще екстрактне съдържимото безпроблемно, така че да съответства на DVD размера и стандарта, като това може да е обикновено DVD или двуслойно DVD9. Също така може да се използва опцията за бекъп на хард диск, като има възможност за настройка на аудио потока и субтитрите.

DVDFab Blu-ray to DVD Converter

Процесът по конвертиране изисква много ресурс от компютъра. Програмата поддържа многоядрени процесори и разчита и на силата на видео картата, за да се оптимизира този така тежък процес. Ако се използва видео картата, тогава конвертирането се извършва по-бързо и с по-малко натоварване на процесора.

Прочетете още:  Portable ImgBurn 2.5.8.0 download

Лиценз: Trial

Download: DVDFab Blu-ray to DVD Converter 11.0.0.9 Final

0/5 (0 Reviews)