DVDFab DVD Copy and DVD Ripper 10.2.1.6 Final download – рипване и копиране на защитени DVD/Blu-Ray дискове

0
998
DVDFab Passkey for DVD 9.3.4.2 Final download - премахване на защита на DVD

DVDFab DVD Copy and DVD Ripper е всичко в едно софтуер при работа с DVD и Blu-Ray дискове.

DVDFab DVD Copy and DVD Ripper 10.2.1.6 Final download - рипване и копиране на защитени DVD/Blu-Ray дискове 3

С DVDFab DVD Copy and DVD Ripper можете да копирате и рипвате дискове и да ги слагате на вашия компютър като резервни копия, като по този начин си подсигурявате сигурност срещу надраскване, счупване или изгубване на оригиналните носители. Програмата дава възможност и за импортирането на ваши видео файлове и конвертирането им в най-различни формати, а също така има и възможност за записване на дискове. Програмата е от фамилията на DVDfab.

Интерфейсът е приятен и добре подреден, помагайки на потребителя да работи лесно с програмата и да намира всички дейности, независимо дали ще е създаване на ново DVD, запис на диск, конвертиране или копиране на диск. Например копирането на диск става повече от елементарно – само трябва да изберете главите от диска, които искате да се копират на хард диска ви и да натиснете Start бутона. Разбира се, за по-добри и професионални резултати, програмата дава възможност за допълнителнти настройки, като избиране на типа кодек, резолюция, избор на енкодер, кадри в секунда и пр.

DVDFab DVD Copy and DVD Ripper

 

В допълнение DVDFab DVD Copy and DVD Ripper идва с вграден плейър, където лесно можете да преглеждате всички файлове, които са заредени и да видите разликите между оригинала, копираните и конвертираните файлове, а при нужда да промените настройките, ако не сте доволни от резултата.

Създаването на DVD също става много лесно – просто заредете файловете, които искате да запишете, изберете един от готовите темплейти или променете някой от тях, според вашите нужди, изберете някакво име, телевизионен стандарт и сте готови.

Прочетете още:  CDBurnerXP 4.5.8.7128 Final download - запис на CD/DVD

Лиценз: Trial

Download: DVDFab DVD Copy and DVD Ripper 10.2.1.6 Final

0/5 (0 Reviews)