DVDFab HD Decrypter 11.0.5.5 Final download – рипване на DVD, бекъп

0
966
DVDFab HD Decrypter 10.2.1.3 Final download - рипване на DVD

DVDFab HD Decrypter ще помогне на потребителите, които търсят как да направят бекъп на своите защитени DVD дискове.

DVDFab HD Decrypter 11.0.5.5 Final download - рипване на DVD, бекъп 1

С DVDFab HD Decrypter лесно могат да бъдат декриптирани защитени DVD и Blu-Ray дискове и по този начин потребителят да може да ги копира на хард диска си или на друг носител, за да има резервно копие или да ги зарежда локално под формата на имиджи с подходящ софтуер като Daemon Tools например.

Инсталацията е много лесна, като се дава възможност при желание да се избере директория на инсталация. Не се предлагат никакви допълнителни програми от трети страни. Програмата вече не се поддържа, но все още може да се използва, ако имате лиценз за DVDfab, като не изисква интернет активация, но ще ви трябват програми като Nero или ImgBurn, за да могат да бъдат правени бекъпите за Blu-Ray или DVD дисковете.

Интерфейсът е познат от другите продукти от продуктовата линия и е приятен и много добре организиран. Различните функции са подредени концептуално в табове, което прави много удобна работата с приложението.

Освен копиране на защитени дискове DVDFab HD Decrypter предлага и други опции като конвертор на видео файлове, възможност за редакция на файловете, вграждане на субтитри, изрязване, слагане на воден знак, настройка на цветовете, инструмент за създаване на DVD-та, директно копиране на диск. При редактиране на видео файловете файлът може да бъде преглеждан в реално време в два прозореца, като в единия се изобразява оригиналното изображение, а в другия изображението с промените.

DVDFab HD Decrypter

DVDFab HD Decrypter поддържа NTSC формат, както и PAL формата с вграден видео плейър и може да създава ISO файлове, да създава DVD и Blu-Ray папки. За съжаление няма опция за компресиране на DVD9 към DVD5.

Прочетете още:  Portable AnyBurn 4.5 Final download - запис на дискове CD, DVD и Blu-Ray

В настройките се виждат наистина много опции, които могат да бъдат настроени според нуждите на потребителя. Там виждаме смяна на езика, настройване на това дали да се отвори директорията или не при завършване на задача, минимизиране в систрей, настройки по автоплей, забрана на скрийнсейвър, заспиване и хибернация при наличие на извършвана задача, настройки по различните кодеци, настройки при преглед на файл, системните звуци, на мрежа и прокси сървър, различни настройки за логовете и още.

Настройки има още за различните оптични устройства, които са на разположение. Може да бъде настроен I/O режимът, как да реагира програмата при грешки при четене, колко пъти да се опитва да прочете проблемен участък, режим на четене на Blu-Ray, избор на енджин за записване на дискове, указване на точен размер за DVD5 и DVD9, изваждане на диска след приключване на запис, настройка на скоростта на запис, разрешаване на поддръжката на хибридни дискове и още наистина десетки настройки, които трудно бихме могли да опишем тук.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • New: Added the support for some new Java protections.
  • New: Added the support to turn on/off the NFO file creation feature at Common Settings > Meta.
  • [collapse]

Лиценз: Trial

Download: DVDFab HD Decrypter 11.0.5.5 Final

5/5 (1 Review)