DVDFab Passkey for DVD 9.3.8.4 Final download – премахване на защита на DVD

0
1329
DVDFab Passkey for DVD 9.3.4.2 Final download - премахване на защита на DVD

DVDFab Passkey for DVD е удобен и практичен софтуер, с който лесно могат да бъдат премахнати защитите на оригиналните DVD дискове.

DVDFab Passkey for DVD 9.3.8.4 Final download - премахване на защита на DVD 1

Това е програма, която е направена да прескача защитите на оригиналните DVD дискове и да даде възможност на потребителя да копира и използва намиращото се в диска. Тя е от линията продукти DVDfab.

След като се стартира програмата тя резидира в системния трей, откъдето можете да достъпите всички необходими функции. DVDFab Passkey for DVD декриптира различни типове и дава възможност за премахване на APS (Analog Protection System), CSS (COntent Scramble System), RCE (Region Code Enhancement), CSS (COntent Scramble System), UOPs (User Operation Prohibition), ARccOS и RipGuard. Има възможност и за премахване на защитата от Blu-Ray дискове, като премахването и за DVD, и за Blu-Ray е перманентна.

DVDFab Passkey for DVD
DVDFab Passkey for DVD

С тази програма можете освен да премахвате защита и да рипвате дискове на хард диска, като предоставя възможност за рип на DVD във видео формат, пускане на 3D Blu-Ray дискове в 2D режим, а също така и автоматично стартиране на NVIDIA 3D Vision, когато се използва Blu-Ray диск.

При нашите тестове се оказа, че инсталаторът се опитва да инсталира програми от трети страни, ако не внимавате и не откажете предложенията. За да сте винаги сигурни, че няма да пропуснете подобна програма по невнимание, можете да използвате Unchecky.

Лиценз: Безплатен

Download: DVDFab Passkey for DVD 9.3.8.4 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Portable ImgBurn 2.5.8.0 download