Nero (Nero Classic) 2020 22.0.01200 Final download

0
1139
Nero 2018 19.0.10000 Final download

Nero или известна още като Nero Classic е комплект от инструменти, които си струва да имате, ако имате за записване файлове, конвертиране на медия, рипване на дискове и още.

Nero (Nero Classic) 2020 22.0.01200 Final download 1

Nero Classic притежава много добри инструменти за всеки един потребител може лесно да управлява своята мултимедия, като може да направи бекъп, да запише диск или рипне диск, да конвертира файлове в невъобразимо много формати и още.

Инсталацията е много лесна, но трябва да се има предвид, че отнема малко повече време от обичайното. Не се предлагат никакви програми от трети страни.

Интерфейсът е много приятен и добре организиран, като дори от първата среща с програмата потребителят може много лесно да се ориентира в него.

Nero Classic съдържа в себе си много отделни модули, с които може да се вършат различни задачи. Потребителят може да намери там Nero MediaHome, Nero Burning ROM, Nero Cover Designer, Nero Express, Nero Recode, Nero Video, Nero BackitUp и други.

Например с Nero Media Home потребителят може по лесен начин да синхронизира и да стриймва своите медийни файлове и снимки. В него има вграден плейър, в който могат да бъдат преглеждани различните файлове. При първото си стартиране Nero Media Home автоматично търси за мултимедийни файлове и след това ги показва в основния парозорец.

Nero Classic

За конвертиране на файлове се използва модулът Nero Video, който представлява мощен инструмент за конвертиране на видео файлове в почти всички известни формати, който се използва много лесно и не изисква специални познания в тази материя. За конвертиране на аудио файлове може да бъде използван модулът Nero Recode, който поддържа всички модерни формати. С него също може да бъде конвертирано видео.

Прочетете още:  PowerISO 7.0 download - създаване на ISO файл, диск, CD/DVD

За запис на файлове на дискове потребителите могат да използват широкоизвестния модул Nero Burning Rom, който позволява записването на дискове по един лесен и разбираем начин. Предлага записванена буудващи дискове,създаване на data дискове, както и видео и музикални дискове, копиране на цял диск, запис от имидж и запис на буутващи дискове и още.

Ако потребителят случайно е изтрил по погрешка важни файлове или пък важни файлове се намират на развалено устройство, то той може да използва Nero RescueAgent, който може да възстановява всякакви изтрити файлове, както и да възстановява файлове от повредени хард дискове, USB флашки и пр.

Nero Classic е един мощен комплект от инструменти, които с приятния си и лесен за използване интерфейс е един чудесен продукт за всеки един потребител, било то начинаещ или напреднал. За още повече възможности потребителите могат да се обърнат към топ продукта Nero Platinum.

Промени спрямо миналата версия:

Use „Play to“ to stream files directly from your PC to your smartphone or tablet with Nero MediaHome Receiver App
Watch video, slideshows, and listen to music on-the-go without worrying about file formats
Works on your iOS and Android

Лиценз: Trial

Download: Nero 2020 22.0.01200 Final

0/5 (0 Reviews)