Portable ImgBurn 2.5.8.0 download

0
982
Portable ImgBurn 2.5.8.0 download

Portable ImgBurn е известен безплатен софтуер, с който могат да бъдат записвани CD и DVD дискове, както и да бъдат създавани образи (имиджи) от тях.

Portable ImgBurn 2.5.8.0 download 1

Това е portable версия на ImgBurn, която не се нуждае от инсталация.

Интерфейсът е приятен и интуитивен, като основните функции са организирани много добре. Още с отварянето на програмата ви се предлагат различни дейности, които можете да извършите с програмата.

Предлаганите опции са запис на диск от образ, създаване на образ от диск, проверка на диск, записване на папки и файлове на диск, създаване на образ от файлове и папки и едно полезно меню, в което може да се види какви оптични устройства има и дали имат възможността да записват.

 

Portable ImgBurn

 

Работата с Portable ImgBurn е изключително лесна. Само се избира желаната функция и се отваря допълнителен прозорец, който е концептуално свързан с дейността, която искате да извършите. Има множество опции, които по-напредналите потребители да настроят, но могат и да се оставят по подразбиране, без това да се отрази на качеството на изходния файл.

 

Portable ImgBurn

 

Има възможност за създаване на CUE, MD5 и DVD файлове, ресет на DMA, търсене на SCSI/ATAPI устройства, настройване на скоростта на запис, която е по подразбиране, показване на информацията за даден процес в графичен вид, с възможност за експортването ѝ, както и преглеждането на лог файл, който съхранява всички действия, които са били извършени по време на операциите.

Ако потребителите отворят прозореца с настройките Settings, ще останат очаровани от възможностите, които дават разработчиците. Оттам могат да се настроят стотици неща, като какво действие да се предприеме при завършване на дадена операция, настройка на нотификациите, настройки за overburn, което представлява функция за записване на файлове, които имат по-голям обем от физическия диск, включване и изключване на тестовия режим, настройка къде да отива изходния файл, настройки по верификацията, настройки по буфера и още наистина много опции.

Прочетете още:  DVDFab HD Decrypter 11.0.5.5 Final download - рипване на DVD, бекъп

Не на последно място трябва да отбележим, че ImgBurn се интегрира в контекстното меню на операционната система и по този начин записването на дискове и имиджи никога не е било по лесно. Просто с един десен бутон.

Промени спрямо миналата версия:

Added: Holding the ALT key when clicking on DLE window’s Disc pane column header will now remove the sort order (so they’re then essentially sorted by addition order).
Added: Ability to incrementally search the Explorer pane in the ‘Disc Layout Editor’ window.
Added: The effective USB connection speed (1.1, 2.0, 3.0) for USB devices to the initial device scan log entries.
Added: Log entry when burning showing the effective layer break position.

Лиценз: Безплатен

Download: Portable ImgBurn 2.5.8.0

0/5 (0 Reviews)