PowerISO 7.0 download – създаване на ISO файл, диск, CD/DVD

0
2295
PowerISO 7.0 download - създаване на ISO файл

PowerISO е софтуер за Windows, който е създаден за работа с дискови CD/DVD имиджи/образи, като предоставя множество полезни функции.

PowerISO 7.0 download - създаване на ISO файл, диск, CD/DVD 1

С PowerISO можете да редактирате CD/DVD имиджи, да ги екстрактвате, да ги създавате, да ги конвертирате, да ги компресирате, да създадете виртуални оптични устройства, в които да зареждате имиджите и още.

Инсталацията протича много лесно, почти без намеса от страна на потребителя, като на самия ѝ край се предлагат някои опции, които различни потребители биха могли да сметнат за полезни, като файлова асоциация на програмата с различните видове имиджи, дали програмата да се стартира с операционната система, дали ако има зареден имидж при рестарт той да остава зареден, интеграция с контекстното меню, създаване на виртуални оптични устройства и настройки по ъпдейта.

PowerISO

Интерфейсът е много добре организиран и потребителите ще се ориентират много лесно, което гарантира лесната работа с продукта. Зареждането на имиджите става чрез менюто, което отваря файлов мениджър, с който се браузва до желания имидж или просто с влачене в основния прозорец на програмата.

След като имиджът бъде зареден, може да бъде прегледано съдържанието му и да бъде манипулиран по различни начини. Могат да бъдат екстрактнати файловете от него, могат да бъдат добавени допълнителни файлове, както и да бъде компресиран или записан на диск. След всяко действие потребителят може да запазва промените, които се записват в имиджа.

Записът на диск е много лесен, като може да се използва опцията от менюто, когато е зареден желаният имидж или просто се даде десен бутон на конкретен имидж и се избере опцията Burn. Може да се настройва скоростта на запис, да се провери записаната информация, да се избере дали дискът да бъде финализиран, да се избере физическо устройство, което да направи записа и други полезни настройки. Възможен е и записът и изтриването на презаписваеми дискове.

Прочетете още:  DVDFab Blu-ray to DVD Converter 11.0.0.9 Final download

Могат да бъдат създавани различни дискове като CD/DVD, UDF DVD, Audio CD, Mixed Mode CD, Video CD, Super Video CD, както и имидж от флопи диск, хард диск и USB устройство.

С PowerISO могат да бъдат правени точни копия на CD/DVD и Blu-Ray дискове, както и да бъдат правени имиджи от тях, които могат да се използват като бекъп на съществуващи дискове или да бъдат използвани за зареждане във виртуално оптично устройство, за по-голямо бързодействие.

Програмата поддържа създаване на виртуални оптични устройства, в кото могат да бъдат зареждани различни формати имиджи на дискове, като максималната бройка на виртуалните устройства е 23.

С PowerISO могат да бъдат създавани имиджи в ISO, BIN/CUE формат, а поддържаните формати за работа и конвертиране са много повече, някои сред които DAA, BWI, UIF, VCD, NRG, BIN / CUЕ, PXI, IMG, MDF / MDS, GI, P01 и други, като всеки един от поддържаните формати може да бъде конвертиран в BIN/CUE и ISO формат.

Добре организираният и лесен интерфейс, както и множеството опции, които предлага програмата за конвертиране, запис, криптиране, разархивиране и манипулиране на почти всякакви CD/DVD/Blu-Ray имиджи, правят PowerISO много добър избор за всякакъв тип потребители, като ще задоволи изискванията дори и на най-взискателните.

Промени спрямо миналата версия:
Support rar file.
Support CD-Extra image file.
Improve nrg file support.
Support burning and ripping disc from command line.

Лиценз: Ad-Supported

Download: PowerISO 7.0 x86

Download: PowerISO 7.0 x64

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments