WinISO 6.4.1.6137 download

0
1016
WinISO 6.4.1.6137 download

WinISO е софтуер, с който по лесен и разбираем начин могат да се манипулират различни имиджи/бекъпи на оптични носители.

WinISO 6.4.1.6137 download 1

Ако търсите програма, с която лесно можете да създадете .ISO от всякакви папки и файлове, от CD/DVD/Blu-Ray, то WinISO предлага това по един много лесен, разбираем и бърз начин.

Инсталацията е много бърза, като не изисква почти никаква намеса от страна на потребителя. Интерфейсът е много приятен и добре организиран, което ще бъде в помощ на начинаещите потребители.

С WinISO лесно можете да създадете .ISO файл от различни CD/DVD/Blu-Ray дискове, както и файлове или папка с файлове, които искате да конвертирате в ISO файл за по-компактно съхранение и по-лесен запис на оптичен носител.

Имидж форматите, които поддържа WinISO са ISO, CUE/BIN, файлове създадени с NERO (NRG), файлове създадени с CloneCD (CCD/IMG/DVD) и файлове създадени с Alcohol 120% (MDS/MDF). Поддържаните файлови системи за имиджите са ISO 9660, UDF и HFS Plus.

WinISO

Зареждането на имидж става чрез менюто, където се отваря файлов браузър, чрез който се стига до местонахождението на имиджа, който иска да отвори потребителя. Зареждане на имидж може да се осъществи и чрез просто влачене на имиджа в основния прозорец на програмата.

Създаването на ново ISO е изключително лесно, като от потребителя се изисква само да избере типа файлова система за имиджа и да добави файловете, които желае. Програмата работи много бързо и се справя безпроблемно с конвертирането. Създаването на буутващи дискове също става само с няколко клика.

С WinISO също лесно може да бъде екстрактнато съдържанието от имидж, който е сред поддържаните формати. След като бъде отворен имиджът, в менюто има опция за екстрактване и след като се посочи директория за изходните файлове, съдържимото на диска бива екстрактнато.

Прочетете още:  DVDFab Blu-ray to DVD Converter 11.0.0.9 Final download

Възможно е и конвертирането на поддържаните формати от един формат в друг, което става много лесно. В основното меню се натиска бутонът Convert и само трябва да се укаже кой имидж файл искате да бъде конвертиран, изходен формат, в който да бъде новият имидж и директория, където да отиде конвертираният имидж, след което процесът може да започне.

Допълнително имиджите могат да бъдат зареждани във виртуални оптични устройства, което също става много лесно, чрез бутон в основното меню и също така да бъдат записвани на физически оптичен носител.

WinISO предлага смяна на езика, асоцииране с поддържаните файлове, включване и изключване на quick save, заместване на съществуващи файлове, настройки при презаписване на съществуващи файлове.

Промени спрямо миналата версия:

Added the Multi-language: Bulgarian.
Fixed minor bugs.

Лиценз: Demo

Download: WinISO 6.4.1.6137

0/5 (0 Reviews)