Ashampoo 3D CAD Architecture 6.1.0 download

0
846
Ashampoo 3D CAD Architecture 6.1.0 download

Ashampoo 3D CAD Architecture е CAD софтуер за проектиране с големи възможности за създаване на проекти за конструкции, къщи и сгради, декориране на стаи и пр.

Ashampoo 3D CAD Architecture 6.1.0 download 1

С Ashampoo 3D CAD Architecture потребителите могат предварително да видят как биха изглеждали техните идеи за дизайн, за различни конструкции или бъдещата им къща, да ги променят в движение, ако нещо не им харесва, за да са сигурни, че те ще изглеждат точно така, както те искат, преди да осъществят идеите си в действителност.

Инсталацията на Ashampoo 3D CAD Architecture протича безпроблемно, като е стандартна по предлагани опции с другите продукти на Ashampoo. Предлага се промяна на директрията за инсталиране, дали да бъдат създадени шорткъти, но тук има и възможност за избор на външния вид на програмата, между модерен и класически. Понеже софтуерът предлага наистина много възможности, инсталацията е продължителна, а инсталационният файл е голям.

Както почти всеки един CAD софтуер, тук също се изисква търпение и основни знания от начинаещите потребители, които може в началото да се стреснат от интерфейса на програмата, който предлага множество опции. За щастие се предлагат готови семпли, с които потребителите могат да изпробват различните възможности напрограмата и малко по малко да се ориентират в предлаганите възможностии многобройните функции. В помощ също е и вграденият съветник, който ще запознае протребителите с основните функции на програмата.

С Ashampoo 3D CAD Architecture могат да се проектират не само стаи и апартаменти, а цели къщи и дори големи сгради. След създаването на сградата потребителите могат да се погрижат и за интериора и да изберат различни мебели, които се предлагат готови в програмата.

Ashampoo 3D CAD Architecture

 

Прочетете още:  Ashampoo 3D CAD Professional 6.0.0 download

Възможно е разглеждането на проектите в цял вид, както и на слоеве, за да могат да се прегледат или редактират отделните компоненти. Проектите могат да бъдат завъртани и разглеждани от различни ъгли, изображенията могат да се флипват, да се преглеждат в 2D или 3D режим, изометричен режим, пълен екран, пускане и спиране на грид, увеличаване и намаляване и пр.

Могат да се добавят различни обекти като стени, покриви, прозорци, различни типове огради, стълбища, колони, декорации, промяна на различни терени, комини, соларни панели, врати, да се изчисляват различни разстояния, да бъде променяна топографията на терена и още.

Ashampoo 3D CAD Architecture е един наистина много мощен инструмент, който може да е полезен на всякакъв тип потребители, които искат дапостроят нова къща, да преструктурират старата или просто да подновят дизайна. Потребителите, които са заинтересовани, могат да погледнат и Ashampoo 3D CAD Professional, който предлага още повече възможности.

Промени спрямо миналата версия:
NEW Step 1: Enter project data such as building contractor, planner and project location.
Step 2: Select measuring units, scale and floor plan shape.
Step 3: Specify dimensions.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo 3D CAD Architecture 6.1.0

5/5 (1 Review)