LibreCAD 2.1.3 download

0
412
Portable LibreCAD  2.1.3 download

LibreCAD е безплатен професионален софтуер за машинно CAD чертане, с който лесно могат да се импортират и експортират файлове, както и да се използват вградените темплейти.

LibreCAD 2.1.3 download 1

Програмата се предлага за операционните системи Linux, MAC OS X и Windows напълно безплатно.

Инсталацията преминава безпроблемно. Потребителите трябва да знаят, че има портъбъл версия за Windows, която не се нуждае от инсталация.

Интерфейсът е доста претрупан, поради множеството опции, които предлага LibreCAD и потребителят ще трябва малко да го поразучи и да свикне с него. При затруднение винаги може да се обърне към богатата и разбираема документация към продукта, която идва с него. За сметка на това интерфейсът може да се модифицира и да се премахват или добавят компоненти към него, има логове и преглед на всички слоеве на текущия проект.

LibreCAD

 

LibreCAD впечатлява с големия си брой поддържани формáти за експорт и импорт. LFF, CXF, JWW, DWG, GIF, ICO, JPG, DXF, PNG, PPM, SVG, TGA, WBMP, XBM, ICO, DXF, LFF, ICNS, CXF, DDS, PBM, PNG, BMP, BMP, SVG, TIFF, ICO и PDF. Програмата дава и богат избор за манипулиране и редактиране на чертежите. Могат да се увеличават или намаляват, да се копират или изрязват конкретни елементи, да се добавят текст боксове, линии, кръгове, елипси, да се разтеглят отделни елементи, да се свиват, подравняват, да се калкулират разстояния между две точки, да се изчисли ъгълът между две линии и още много.

С високите си възможности и многобройни функции, LibreCAD е много добър безплатен софтуер за 2D CAD чертане, който би бил полезен на всеки един професионалист, който работи много добре, използва ниско количество компютърен ресурс, не забива и не замръзва, предлагайки безпроблемна работа през целия процес.

Прочетете още:  TurboCAD Deluxe/Professional/Platinum/Civil download - софтуер за чертане и проектиране, 2D и 3D дизайн, архитектура, машинни части

Промени спрямо миналата версия:

Bugs eliminated:
shift would not activate the command line

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: LibreCAD 2.1.3 Windows

Download: LibreCAD 2.1.3 Linux

Download: LibreCAD 2.1.3 Mac OS X

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments