TurboCAD Deluxe/Professional/Platinum/Civil download – софтуер за чертане и проектиране, 2D и 3D дизайн, архитектура, машинни части

0
816
TurboCAD Deluxe/Professional/Platinum/Civil download - софтуер за чертане и проектиране

TurboCAD е професионален софтуер, който дава възможност за 2D и 3D дизайн, чертане на машинни части, архитектура и още.

TurboCAD Deluxe/Professional/Platinum/Civil download - софтуер за чертане и проектиране, 2D и 3D дизайн, архитектура, машинни части 1

За повечето архитекти и инженери е ясно колко е важно да имат подходящ софтуер за компютърно чертане, с който да свършат бързо и прецизно своята работа.

TurboCAD е програма, която ще помогне със своите мощни инструменти на всеки един архитект или инженер да постигне професионални резултати при 2D и 3D дизайна, чертежи на машинни елементи, архитектурни чертежи, фотореалистично рендиране, дизайн на пътища, сгради, осветление, санитария и още.

TurboCAD

 

Софтуерът идва в няколко разновидности:

– Най-мощният продукт от гамата е вариантът Pro Platinum, който представлява 2D и 3D CAD софтуер. Подходящ за чертаене, чертане на машинни елементи, моделиране, фотореалистично рендиране, заедно с множество инструменти за архитектура и механика.

– Pro вариантът представлява мощна колекция от най-различни инструменти за 2D и 3D дизайн, цветова палитра за чертане, ACIS моделиране, фотореалистично рендиране, с поддръжка дори за 3D принтиране.

– Версия Civil представлява полезен и мощен софтуер за цивилен 2D и 3D дизайн и CAD чертане. С него могат да се чертаят, създават и проектират най-различни елементи и архитектурни компоненти, фотореалистично рендиране, наблюдение и събиране на данни, дизайн на пътища, санитарен анализ и още много. Има съвместимост с AutoCAD, SketchUP и други.

– Deluxe вариантът е мощен инструмент, който дава на потребителите стотици инструменти за 2D и 3D чертане, модифициране, пространство, фотореалистично рендиране, възможност за анотации, най-различни материали, осветление, създаване на презентации, съвместимост с AutoCAD, SketchUP и други популярни програми, 3D принтиране и пр.

– Turbo CAD LTE/Turbo CAD LTE Pro е 2.5 CAD софтуер, който работи като AutoCAD. Според разработчиците обаче Turbo CAD LTE предлага по-мощни инструменти, BIM поддръжка за професионалисти, архитектурни инструменти.

Инсталацията преминава сравнително бързо за програми от подобен род и абсолютно безпроблемно. Интерфейсът предлага изумителен брой функции, инструменти и възможности, като е организиран така, че въпреки това да не е претрупан. При затруднения този софтуер предлага детайлен хелп, където потребителите могат да се обърнат винаги при проблеми.

Прочетете още:  AutoCAD 2020 Final download

С TurboCAD могат да се създават чертежи, 2D и 3D дизайн, както и на машинни части и архитектура, по един бърз начин, с професионални резултати, като предоставя големи възможности и многобройни функции.

Предлага множество архитектурни инструменти, с които бързо могат да се внесат към проектите врати, прозорци, покриви, стълбища, плочи и пр. Предоставя разширено рендиране, базирано на UV и компоненти, които поддържат Ruby скриптиране и SDK програмиране, което дава възможност 2D изображения да бъдат превръщани в 3D обекти.

TurboCAD предлага сложни инструменти за 3D моделиране, с които могат да се създават повърхностни мрежи за обектите, като дава възможност за голям контрол върху резолюцията и гладкостта според нуждите. По този начин могат да бъдат създавани реалистични обекти, при това по бърз начин.

Поддържа голям брой файлови формати като PDF, DWG, STL, SKP, IFC и други. STL файловете дават възможност за 3D принтиране, като крайният 3D модел може да бъде доизглаждан, чрез модифициране на отделните фасети.

TurboCAD е един наистина мощен инструмент, който предоставя възможност за 2D и 3D чертане и дизайн, проектиране, създаване и редактиране на различни архитектурни елементи, машинни части, реалистични обекти и още много. Работи гладко и безпроблемно, като резултатите са винаги професионални.

Лиценз: Trial

Download: TurboCAD Deluxe 2017 24.0 Build 30.1

Download: TurboCAD Professional 2016 23.1 Build 31.1

Download: TurboCAD Professional Platinum 2017 24.0 Build 26.3 x86

Download: TurboCAD Professional Platinum 2017 24.0 Build 26.3 x64

Download: TurboCAD LTE 8.0 Build 10.3

0/5 (0 Reviews)