Adobe Acrobat Reader DC (2020.6.20042) Final download – отваряне и четене на PDF файлове

0
1221
Adobe Acrobat Reader DC 2019.10.20091 Final download - отваряне и четене на PDF файлове

Adobe Acrobat Reader е софтуер, който ви позволява да преглеждате и принтирате Adobe PDF файлове на машини с различен хардуер и операционни системи.

Adobe Acrobat Reader DC (2020.6.20042) Final download - отваряне и четене на PDF файлове 1

Също така ви позволява да създавате темплейти с полета за попълване, съвместими с Adobe Acrobat Professional и Adobe Form Designer.

Adobe Acrobat Reader има поддръжка за различен тип мултимедия като QuickTime и MP3. Можете да подреждате и организирате електронни книги, Adobe Photoshop Album слайд шоу и електронни карти. Adobe Acrobat Reader е снабден с новия visual layer, който е в модерния плосък дизайн.

Когато отворите Adobe Acrobat Reader, на пръв поглед се виждат множество бутони и опции, които могат да се достъпят много лесно. Можете и да се логнете във вашия Adobe акаунт, чрез който да се свържете с Document Cloud, за да можете лесно да имате достъп до вашите файлове, да ги шервате, както и възможността да добавите Microsoft SharePoint и по този начин лесно да достъпвате файловете си и там.

Adobe Acrobat Reader

 

Интересен елемент е и страничният панел, който е скрит по подразбиране и откъдето можете да избирате различни страници от документите, които преглеждате, да добавяте буукмаркове, коментари, да търсите за определени думи чрез полето за търсене.

Ако един документ е използван от повече хора, то има възможност да се поставят бележки където и да било по страниците. Също така можете да копирате и екстрактвате текст, като същото важи и за изображенията. Възможността за принтиране е друг важен елемент, където допълнително можете да дооформите различните елементи в страницата по ваше желание.

В същото време можете да експортнете документа с всички промени, които сте внесли, в същия формат, в какъвто е бил файлът преди това, а също така може да се експортне и като обикновен текст и дори изпратен по имейл, чрез инсталиран клиент.
Промени спрямо миналата версия:
https://helpx.adobe.com/acrobat/release-note/release-notes-acrobat-reader.html

Прочетете още:  Wise Auto Shutdown 1.76.95 Final download

Лиценз: Безплатен

Dowbload: Adobe Acrobat Reader DC (2020.6.20042) Final

0/5 (0 Reviews)