BlueStacks App Player 4.200.0.5102 Final download – Android емулатор

0
1189
BlueStacks App Player 4.60.20.1002 Final download - Android емулатор

BlueStacks App Player позволява стартирането на Android приложения и игри под Windows, все едно използвате смартфона или таблета си.

BlueStacks App Player 4.200.0.5102 Final download - Android емулатор 1

BlueStacks App Player предоставя на потребителите лесен начин да стартират своите Android игри и приложенияна своя компютър под Windows. Лесен за използване, но много мощен емулатор, с който имате достъп до всичко необходимо, за да се чувствате все едно сте на вашия Android телефон или таблет.

Инсталацията е много лесна и праволинейна, като преминава сравнително бързо. Потребителят има нужда от Google акаунт, за да може да достъпи Google Play Store. Интерфейсът е много приятелски, като дори и потребителите, които за пръв път се сблъскват с програмата, могат да се ориентират много лесно при работата си с нея.

Лесно могат да бъдат достъпени основни функции в страничния панел като заснемане на скрийншот, разклащане на устройството, указване на локация, инсталиране на игри и приложения от .apk файлове, копиране на файлове от Windows машината към емулатора, спиране или пускане на звука, копиране и поставяне, както и достъп до подробна документация, с която потребителите могат да се консултират при нужда.

В горната част в табове са разположени някои категории като Welcome екран, таб Android, където могат да бъдат търсени приложения и игри, също така и настройките се отварят в нов таб, което прави интерфейса много прегледен и същевременно удобен.

Могат да се свалят и инсталират различни приложения и игри от Google Play Store и лесно да бъдат използвани, а при нужда ънинсталирани. Потребителите могат да сърфират в интернет с вградения браузър и да проверят пощата си, да търсят в Google или да проверят Facebook акаунта си.

BlueStacks App Player

 

Прочетете още:  SuperRam 7.7.24.2017 download - оптимизиране на RAM

Програмата може да бъде стартирана в режим пълен екран и само с един клик да бъде намалена отново. Бутоните назад и home правят навигацията още по-лесна. Повечето галерии, игри и приложения могат да бъдат контролирани чрез мишката на компютъра. Възможно е споделянето на различни неща във Facebook и Twitter по много лесен начин.

BlueStacks App Player дава възможност и за настройване на персонални клавиши за различните игри, което е много удобно. Настройките на програмата изглеждат почти като в Android, което улеснява навигацията сред различните опции като проверка за ъпдейти, управляване на контакти и приложения, включване или изключване на нотификациите, звуци, време, дата и пр.

Интересна функция, която предлага BlueStacks App Player е възможността за стрийминг докато играете, така че да могат хиляди потребители по света да гледат как го правите. В същото време ви се дава достъп до множество лайв стриймове, които вие можете да наблюдавате с един клик.

Друга много полезна функция е инструментът Cloud Connect, чрез който могат да се синхронизират автоматично ъпдейти, приложения, снимки, SMS, от вашия Android телефон с компютъра.

BlueStacks App Player е един много ефективен емулатор, който с лекота подкарва Android приложения и игри под Windows, а сходството му с интерфейса на Android го прави още по-привлекателен за множество потребители.

Промени спрямо миналата версия:
https://support.bluestacks.com/hc/en-us/articles/360042705111-BlueStacks-4-200-Release-Notes

Лиценз: Безплатен

Download: BlueStacks App Player 4.200.0.5102 Final

5/5 (1 Review)