FileCenter 10.0.0.18 download

0
929
FileCenter 10.0.0.18 download

FileCenter е комплексен инструмент, с който можете да организирате своите файлове, да ги търсите, да редактирате изображения и PDF, както и да извършвате OCR разпознаване на текст.

FileCenter 10.0.0.18 download 1

Главната цел на FileCenter е да помогне на потребителите при организирането на техните файлове и директории.

Инсталацията е изключително лесна и праволинейна, като преминава абсолютно безпроблемно. Интерфейсът е модерен и стегнат, като различните категории са разположени в концептуални менюта и табове за по-голяма прегледност и по-добра организация. По този начин потребителите лесно могат да достъпват опциите, като отваряне на файл, електронна поща, сканиране на документи, оптично разпознаване на текст OCR и други.

Интересна функция на FileCenter е възможността за създаване на отделни чекмеджета (drawers/cabinets), в които могат да се съхраняват различни категории файлове, което прави цялата организация много по-лесна и прегледна. Просто трябва да се укаже главната папка, която ще стане чекмедже, а подпапките ще бъдат показани в подреден вид за лесен достъп.

Файловете в чекмеджетата могат да се трият, копират, преместват, преименуват, всички функции, които позволява и файловият мениджър на Windows, както и да се избере Split View, което е изглед, благодарение на който могат да се преглеждат две чекмеджета в основния прозорец.

FileCenter

Програмата разполага и с много добро търсене, с което може да се проверят всички налични хард дискове за конкретни файлове, а резултатите са детайлни, като се дава информация за името, разположението на файловете, техния тип и размер.

Във всеки един таб от програмата може да се пусне преглед на файловете (preview), което е особено удобно за работа с много файлове и за по-лесна ориентация.

Сканирането на документи никога не е било по-лесно – само с натискането на един бутон могат да бъдат сканирани файлове директно от FileCenter, като може да се избира от множество опции като сканиране към Word документ, към имейл, към PDF документ, да се настроят контраст и яркост, да се разделят документите на определен от потребителя брой страници, да се премахнат празните страници, да се избере скенер, ако има повече от един и още.

Прочетете още:  Foxit PDF Reader 9.7.0.29455 Final download - алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader

При сканирането също така може да се зададе текстът от PDF файловете да може да се редактира, благодарение на OCR (Optical Text Recognition) технологията, с която разполага FileCenter. Благодарение на нея може и да се екстрактва текст от снимки, изображения и сканирани документи, като текстът, който е разпознат може да бъде експортиран в DOC формат.

Във FileCenter е обърнато и специално внимание на редактирането на PDF и изображения, където потребителите могат да комбинират файлове, да ги разделят, да ги принтират, да защитават PDF файловете с пароли, да използват crop, да трият определени региони, да настроят контраст, гама, RGB, HSV и други, като се дава преглед на промените в реално време.

Отделно могат да се запазят направените настроки по програмата и при нужда да бъдат импортирани обратно, да се администрират споделени ресурси, да се осъществи свързване към споделени ресурси, да се показват скрити файлове, директно да бъде отворен Recycle Bin, както и множество настройки по OCR, управление на файлове, на прегледа и търсенето и още много други.

Промени спрямо миналата версия:
Version number increased to 9.5 to reflect the addition of the Client Portal.

Лиценз: Trial

Download: FileCenter 10.0.0.18 download

0/5 (0 Reviews)