MEmu 7.1.1 Final download – Android емулатор

0
1270
MEmu 6.2.1 Final download - Android емулатор

Искате ли да използвате Android приложения на вашия компютър? Може би искате да имате преимуществата на големия дисплей или пък да изпробвате някои приложения, без да ги инсталирате на смартфон или таблет? Всичко това можете да го направите с MEmu.

MEmu 7.1.1 Final download - Android емулатор 1

Независимо каква е причината, MEmu Android Emulator е програмата, която търсите! Веднъж инсталиран, MEmu се стартира от шорткът на десктопа, както всяко друго нормално приложение, и ще ви се отвори с познат Android интерфейс, като дори има инсталирани някои приложения като ES File Explorer. Можете да добавяте приложения чрез Google Play Store, който идва с емулатора.

Ако обичате да играете игри, то тогава MEmu Android Emulator за Windows ви предлага още по-вълнуващи преживявания, защото поддържа клавиатура и джойстик. Местейки мишката пък можете да променяте перспективата, а пък джойстикът ще ви помогне да симулирате мулти тъч движенията. За пълно удобство емулаторът може да бъде пуснат на пълен екран.

MEmu

 

Този емулатор ви позволява да играете няколко различни игри едновременно и то от различни акаунти. Това е възможно, защото приложението има възможност да клонира няколко Андроида, като това се постига с един единствен клик на мишката.

На потребителите се предоставя възможността да използват нейтив опции като GPS, мултитъч, ориентация и акселерометър. Допълнителна възможност е промяната на резолюцията, промяната на броя процесорни ядра и количеството RAM, което ще използва. Възможност за инсталиране на .apk файлове с просто влачене.

MEmu е софтуер, който предоставя възможност на потребителите да използват своите Андроид приложения по един много лесен начин. Добре организирания интерфейс и множеството функции, които предоставя, го правят предпочитан избор за емулация сред потребителите.

Прочетете още:  Foxit PDF Reader 9.7.0.29455 Final download - алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader

Лиценз: Ad-Supported

Download: MEmu 7.1.1 Final

0/5 (0 Reviews)