MyPhoneExplorer 1.8.14 Final download – бекъп телефонна книжка, органайзер, SMS, файлов мениджър телефон

0
981
MyPhoneExplorer 1.8.10 Final download - бекъп телефонна книжка

MyPhoneExplorer е много полезен софтуер за Windows, с който можете да управлявате мобилния си телефон в най-различни аспекти, да прехвърляте файлове, да направите копие на телефонната си книжка и още.

MyPhoneExplorer 1.8.14 Final download - бекъп телефонна книжка, органайзер, SMS, файлов мениджър телефон 1

MyPhoneExplorer представлява семпъл, но в същото време много полезен софтуер, с чиято помощ можете да свършите много полезни неща с телефона си.

Инсталацията на MyPhoneExplorer е изключително бърза и лесна. Интерфейсът е много добре организиран. Основните функции са разпределени на категории в панел вляво, а в дясно се виждат отворените им свойства.

Този софтуер предлага синхронизиране с всякакви телефони, като поддържа над 700 модела мобилни телефони, от най-стари до най-нови. Телефонът ви трябва да е включен чрез USB кабел с компютъра, за да можете да се възползвате от функциите на програмата.

MyPhoneExplorer

 

С MyPhoneExplorer можете лесно да браузвате из файловете в паметта на телефона или във външната карта, като можете да прехвърляте файлове от телефона на компютъра и обратно. Можете да преименувате папки и файлове, да ги триете, да създавате папки и пр.

С този софтуер можете да правите бекъп на телефонната ви книжка, на SMS – ите, на органайзера, на бележките, както и възможност за въстановяването ѝ в случай на проблем. Дава се достъп до телефонните номера, които се намират в телефона, както и тези в SIM картата.

ма възможност дори от самата програма да провеждате обаждания, да пишете SMS – и, да организирате задачите си и органайзера, да свържете чрез блутуут директно от програмата или да виждате екрана на телефона директно на компютъра. Дава ви се и информация за текущото състояние на батерията, на обхвата, на заетото количество памет и други.

Прочетете още:  PDF to JPG 4.2 Build 037 download

Докато софтуерът от подобен тип обикновено е сложен и постоянно изкарва някакви грешки, MyPhoneExplorer работи изключително стабилно, а свързването на телефона с програмата става по много лесен начин, с два клика на мишката, след което само остава да бъдат синхронизирани телефонните номера, задачите, SMS- ите и други, което не отнема повече от минута и програмата е готова за използване.

Много потребители ще останат изненадани колко приятна и полезна програма е MyPhoneExplorer. Със своя добре организиран интерфейс и безпроблемна работа, той отдавна е любим софтуер на много потребители.

Промени спрямо миналата версия:
Compatibility with Thunderbird 60
Better handling for email fields in contacts
Some bugfixes

Лиценз: Безплатен

Download: MyPhoneExplorer 1.8.14 Final

0/5 (0 Reviews)