MyTourbook 16.1.0 download

0
95
MyTourbook 16.1.0 download

Ако търсите софтуер, с който да следите и анализирате вашите разходки, ескурзии и пътешествия, които са били записани с GPS, велодипед или ергономични компютри, може да обърнете внимание на MyTourbook.

MyTourbook 16.1.0 download 1

MyTourbook е софтуер, който има пълен набор от инструменти, които ви дават възможност за детайлна статистика за вашето представяне, снимки, анализ, както и въможност за повече от един профил, което дава възможност да заредите няколко човека в базата данни. Продуктът е кросплатформен и има версии за Linux, Mac OS X и Windows.

С програмата можете да разглеждате и анализирате вашите пътувания, които са визуализирани в графики и диаграми. Това включва множество формати като CRP, CSV, DAT, FIT, GPX, HRM, PDD, CRS, XML и още. Също така ви се предоставя възможност за диаграми на различни калкулирани стойности като височина, пулс, скорост, температура, ритъм, наклон и др.

MyTourbook

 

Някои потребители могат да срещнат трудности с програмата, защото липсват някои детайлни обяснения на функциите. За щастие има богат вграден help и детайлни обяснения.

MyTourbook предлага богат набор от инструменти, но е малко труден за начинаещи потребители, на които може да отнеме известно време, докато опознаят този софтуер и се научат да работят с него.

Промени спрямо миналата версия:
New dashboard
The old import page is displayed as default

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: MyTourbook 16.1.0 Windows

Download: MyTourbook 16.1.0 Linux

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  WinHex 19.5 download - hexadecimal редактор