PDF Password Remover 1.6.2 download

0
84
Portable PDF Password Remover 1.6 download

PDF Password Remover е изключително лесен за използване софтуер, с който могат да бъдат премахвани пароли от защитени .pdf файлове.

PDF Password Remover 1.6.2 download 1

PDF Password Remover е Windows приложение, с което лесно могат да бъдат премахвани пароли от защитени .pdf файлове само с няколко клика, които след това лесно могат да бъдат редактирани, копирани и запазвани.

Инсталацията е много лесна и безпроблемна и не се предлагат програми от трети страни. Трудно можем да говорим за какъвто и да било интерфейс, защото програмата представлява един статичен прозорец, в който просто с влачене се пускат желаните за отключване файлове.

При цъкане с ляв бутон в основния прозорец на PDF Password Remover се отваря файлов браузър, през който могат да бъдат зареждани файлове чрез указване на директорията или, както вече споменахме, файловете могат да бъдат заредени с просто влачене върху основния прозорец. В долната част на прозореца има опция, с която може да се настрои изходната директория, където да отиват отключените .pdf файлове.

PDF Password Remover

 

По време на нашите тестове софтуерът PDF Password Remover работеше абсолютно стабилно, а задачите бяха свършвани изключително бързо, като не натоварва компютъра и не изисква голям ресурс, като по този начин не пречи на други стартирани към момента програми. Нелицензираната версия отключва само първите страници на документите.

PDF Password Remover е изключително полезен и лесен за използване софтуер, подходящ за всякакви потребители, дори и абсолютно начинаещи. Ако искате да прескочите стъпките по инсталацията, можете да изтеглите portable версия, която не се нуждае от инсталация.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed the registration bug

Лиценз: Demo

Прочетете още:  OPSWAT Gears 7.4.103.0 download

Download: PDF Password Remover 1.6.2

0/5 (0 Reviews)