PDF to JPG 4.2 Build 037 download

0
268
PDF to JPG 4.2 Build 037 download

PDF to JPG е софтуер, с който могат да се създават качествени изображения от PDF файлове, да се настройва DPI, да се конвертират и още.

PDF to JPG 4.2 Build 037 download 1

Много важни документи, които съдържат изображения и текст, най-често са в .pdf формат. В зависимост от различни фактори, това може да затруднява вашата работа и редактирането на тези файлове. За щастие PDF to JPG е софтуер, който ви дава възможност да конвертирате .pdf файл в различни видове изображения.

Всеки един инструмент, от който ще се нуждаете за конвертирането е пред вас, още с отварянето на програмата, с добре подредени бутони и приятен интерфейс. Импортването на файловете може да стане, както от менюто, така и с просто влачене върху основния прозорец на програмата. Избирате в какъв формат искате да бъде изходният файл – PNG, GIF, BMP.

PDF to JPG

 

Централният списък на PDF to JPG ви дава данни за файла, който ще конвертирате, като името му, неговия размер, общият брой на страниците и колко от тях искате да конвертирате. Лесно можете да изберете „All“ (всички), което е и опцията по подразбиране, точно определена страница или пък точен брой страници. Лесно може и да изберете директорията, където да бъде изпратен изходния файл, когато бъде конвертиран.

PDF to JPG е софтуер, който позволява конвертирането на PDF в различни формати изображения, с който се работи изключително лесно. Изпълнява задачите бързо и безпроблемно.

Промени спрямо миналата версия:
Features / Improvements:
Important: fully supports native Italiano.

Лиценз: Demo

Download: PDF to JPG 4.2 Build 037

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Wine Linux 5.0 / 5.9 download