Portable Foxit PDF Reader 9.2.0.9297 download

0
1063
Foxit PDF Reader 9.5.0.20723 Final download - алтернатива на Adobe Acrobat PDF Reader

Portable Foxit PDF Reader e софтуер, с който могат да се създават, редактират и четат PDF файлове, плюс някои други полезни инструменти.

Portable Foxit PDF Reader 9.2.0.9297 download 1

PDF форматът е широкоразпространен и на всекиго от нас се налага да работи понякога с подобен тип файлове, а на други всекидневно.

Точно тук на помощ идва софтуерът Foxit PDF Reader, който е създаден с цел да замести Adobe Acrobat Reader, като отваря много бързо PDF документи и предлага някои много добри възможности. Предлага се за Windows, Linux и Mac OS X. Това е portable версия на Foxit Reader, която не се нуждае от инсталация, което е удобно в много ситуации.

Още при инсталацията Foxit PDF Reader позволява някои настройки като премахване на интеграцията или пък настройването на Trust Manager, който представлява безопасен режим, който не позволява използването на линкове директно от документа, а също забранява java скриптовете.

Интерфейсът на този софтуер е много приятен и добре подреден и въпреки многобройните функции и бутони, не изглежда претрупан и оставя достатъчно място за преглеждането на документите. Има възможност за настройка на външния вид, с многобройни скинове, а също и промяна на цветовата схема. Всеки лесно може да се ориентира, да зуумва файловете, да ги върти, а също така и лесно да ги споделя във Facebook.

Portable Foxit PDF Reader

 

За разлика от повечето софтуер с подобна насоченост, Foxit PDF Reader дава възможност за пълен преглед на коментарите към документите, на всеки един слой или прикачен файл и проверяване и верифициране на сигнатурите. Интересна възможност е функцията text-to-speech, с която потребителят може да кажа не програмата да му чете текущата страница. Работата с табове допълнително улеснява организацията на преглежданите документи, като по този начин позволява прегледа на няколко файла едновременно.

Прочетете още:  Linux Kernel 4.9.220 / 4.4.220 / 4.14.177 / 4.19.119 / 5.4.36 / 5.6.8/ 5.7 RC7 downlod

Множеството опции и възможности за вграждане на видео и аудио, за вмъкване на изображения, създаване на линкове, създаване на буукмаркове, прикрепване на файлове, разглеждане на настройките за сигурност, добавяне на текст боксове, вмъкване на страници от сканирани документи и още много, правят Foxit PDF Reader един чудесен софтуер и незаменим помощник за всеки един потребител.

Промени спрямо миналата версия:
Read and interact with PDFs using JAWS
Enable visually impaired users to read and interact with PDFs using JAWS (Job Access with Speech).
Export measurement markups
Export and save measurement markup information in CSV file.

Лиценз: Безплатен

Download: Portable Foxit PDF Reader 9.2.0.9297

0/5 (0 Reviews)