Portable PDF Password Remover 1.6 download

0
937
Portable PDF Password Remover 1.6 download

Portable PDF Password Remover е изключително лесен за използване софтуер, с който могат да бъдат премахвани пароли от защитени .pdf файлове.

Portable PDF Password Remover 1.6 download 1

PDF Password Remover е Windows приложение, с което лесно могат да бъдат премахвани пароли от защитени .pdf файлове само с няколко клика, които след това лесно могат да бъдат редактирани, копирани и запазвани.

Това е portable версия на PDF Password Remover. Това означава, че може просто да бъде разархивирана и стартирана, като това може да се случи дори от външен носител като флашка например.

Трудно можем да говорим за какъвто и да било интерфейс, защото програмата представлява един статичен прозорец, в който просто с влачене се пускат желаните за отключване файлове.

При цъкане с ляв бутон в основния прозорец на PDF Password Remover се отваря файлов браузър, през който могат да бъдат зареждани файлове чрез указване на директорията или, както вече споменахме, файловете могат да бъдат заредени с просто влачене върху основния прозорец. В долната част на прозореца има опция, с която може да се настрои изходната директория, където да отиват отключените .pdf файлове.

Portable PDF Password Remover 1.6 download 2

 

По време на нашите тестове софтуерът PDF Password Remover работеше абсолютно стабилно, а задачите бяха свършвани изключително бързо, като не натоварва компютъра и не изисква голям ресурс, като по този начин не пречи на други стартирани към момента програми. Нелицензираната версия отключва само първите страници на документите.

PDF Password Remover е изключително полезен и лесен за използване софтуер, подходящ за всякакви потребители, дори и абсолютно начинаещи.

Лиценз: Demo

Download: Portable PDF Password Remover 1.6

Прочетете още:  Linux Kernel 4.9.220 / 4.4.220 / 4.14.177 / 4.19.119 / 5.4.36 / 5.6.8/ 5.7 RC7 downlod
0/5 (0 Reviews)