SuperRam 7.7.24.2017 download – оптимизиране на RAM

0
55
SuperRam 7.7.24.2017 download - оптимизиране на RAM

SuperRam е софтуер за Windows, който има за цел да ускори работата на компютъра като оптимизира заеманото количество RAM памет, било то автоматично или ръчно.

SuperRam 7.7.24.2017 download - оптимизиране на RAM 1

SuperRam има професионален интерфейс, който в същото време се използва много лесно, който не само, че ви дава пълна информация за всичко, но и ви дава възможност да използвате всички възможности лесно и бързо. Можете да наблюдавате даден процес и как е оптимизиран той, как протича мониторингът върху него, да пуснете тест за скорост след промените, които сте нанесли, за да видите ефекта от тях, а също така има и модул със статистики.

SuperRam

 

Настройката на SuperRam е изключително елементарна. Има два отделни слайдъра, чрез които управлявата количеството заета или свободна оперативна памет. Преглеждайки статистиките вие можете да прецените дали да използвате ръчния или автоматичния режим. Всички статистики се пазят като история, така че лесно можете да прецените ползите от двата режима и да решите.

Без съмнение SuperRam е един полезен софтуер, който върши работата, за която е създаден, стоейки в системния трей, без да се натрапва.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed bug where application would crash after updating to a newer version and would not allow application to restart and open again.

Лиценз: Ad-Supported

Download: SuperRam 7.7.24.2017

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  VMware ThinApp 5.2.6 Final download
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments