Portable WinSCP 5.15.4 Final download – FTP клиент, SSH, SCP

0
873
WinSCP 5.15.1 Final download - FTP клиент

Portable WinSCP е софтуер, който представлява безплатен SFTP и FTP клиент с отворен код за Windows. Legacy SCP протоколът също се поддържа.

Portable WinSCP 5.15.4 Final download - FTP клиент, SSH, SCP 1

Главната функция на WinSCP е да осигурява бързо и безопасно прехвърляне на файлове между компютър и отдалечен сървър или компютър.

Portable е версия, която не се нуждае от инсталация. По този начин тя не оставя никакви следи в операционната система, а и може да бъде винаги с вас на флашка или друг външен носител.

Интерфейсът на FTP клиента е интуитивен и в съотвествие с това как е настроен при инсталиране, се виждат един или два панела, като това обикновено са двата компютъра – сървърът и този, от който се достъпват файловете.

За по-бърза и удобна работа, на потребителя този софтуер предоставя възможността за запазване на всички настройки по сесиите, за да могат в бъдеще да се заредят по възможно най-бързия начин, без да се налага да се въвеждат данни и настройки наново.

Portable WinSCP

Софтуерът позволява лесно прехвърляне на файлове, след като потребителят вижда папките на отдалечения компютър. Просто маркира, тези които иска и може да ги прехвърли. Също така файловете на отдалечената машина могат да се компресират или принтират, без нужда първо да се прехвърлят и после да се връщат на отдалечената машина.

Полезна функция на този софтуер е и възможността за сравнение на папки и да синхронизира тяхното съдържание. Може и да се стартира PuTTY при нужда да се настроят Telnet или SSH.

WinSCP е софтуер, който може да е в голяма полза на потребители, които искат да работят с файлове на отдалечени машини. След като се настрои, програмата е много лесна за използване, а трансферът абсолютно безпроблемен и бърз. Програмата има и версия с нормален инсталатор WinSCP Installer.

Прочетете още:  WinSCP 5.15.4 Final download - FTP клиент, SSH, SCP

Лиценз: Безплатен/GPL

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • TLS/SSL core upgraded to OpenSSL 1.0.2t.
  • XML parser upgraded to Expat 2.2.8.
  • Official extension Batch rename prints more information about its progress.
  • Small improvements of layout for longer translations.
  • Translation updated: Italian.
  • Bug fix: Cannot switch back to English after changing language on non-US English system. 1779
  • Bug fix: Deleting temporary local copy of remote file caused errors and invalid attempts to upload the nonexisting file. 1782
    [collapse]

Download: Portable WinSCP 5.15.4 Final

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук