WinSCP 5.17.1 Final download – FTP клиент, SSH, SCP

0
1110
WinSCP 5.15.1 Final download - FTP клиент

WinSCP е софтуер, който представлява безплатен SFTP и FTP клиент с отворен код за Windows. Legacy SCP протоколът също се поддържа.

WinSCP 5.17.1 Final download - FTP клиент, SSH, SCP 1

Главната функция на WinSCP е да осигурява бързо и безопасно прехвърляне на файлове между компютър и отдалечен сървър или компютър.

Интерфейсът на FTP клиента е интуитивен и в съотвествие с това как е настроен при инсталиране, се виждат един или два панела, като това обикновено са двата компютъра – сървърът и този, от който се достъпват файловете.

За по-бърза и удобна работа, на потребителя този софтуер предоставя възможността за запазване на всички настройки по сесиите, за да могат в бъдеще да се заредят по възможно най-бързия начин, без да се налага да се въвеждат данни и настройки наново.

WinSCP

Софтуерът позволява лесно прехвърляне на файлове, след като потребителят вижда папките на отдалечения компютър. Просто маркира, тези които иска и може да ги прехвърли. Също така файловете на отдалечената машина могат да се компресират или принтират, без нужда първо да се прехвърлят и после да се връщат на отдалечената машина.

Полезна функция на програмата е и възможността за сравнение на папки и да синхронизира тяхното съдържание. Може и да се стартира PuTTY при нужда да се настроят Telnet или SSH.

WinSCP е софтуер, който може да е в голяма полза на потребители, които искат да работят с файлове на отдалечени машини. След като се настрои, програмата е много лесна за използване, а трансферът абсолютно безпроблемен и бърз. Програмата има и версия, която може да се използва без инсталиране, така наречената „portable“ версия – WinSCP portable.

Прочетете още:  Portable FileZilla 3.46.3 Final download - FTP, SFTP, FTPS

Лиценз: Безплатен/GPL

Spoiler
  • Bug fix: Confirmation to close WinSCP does not have a help page associated (to explain the workspace). 1825
  • Bug fix: Failure when loading extension with filename containing some special characters (like a dash). 1826
  • Bug fix: SCP fallback is no longer working. 1827
  • Bug fix: Path on Address bar of Explorer interface cannot be submitted. 1828
  • Bug fix: Failure when changing directory using tree after resuming system from sleep. 1829
  • Bug fix: Cannot use TLS/SSL client certificate. 1830
  • Bug fix: TLS/SSL client certificate could be configured for S3 protocol even though it is not supported.
  • [collapse]

Download: WinSCP 5.17.1 Final

0/5 (0 Reviews)